Beograd se leti spušta na reke. Da se rashladi i provede. Kako mnogi kažu, splavovi su najveći brend Beograda. I odmah se postavlja pitanje

Koji su to najbolji splavovi u Beogradu?

Dele se u 4 grupe po muzici koja se na njima sluša. I to su Pop muzika, Narodna muzika, Strana DJ muzika i domaća DJ muzika (kombinovani).

Na kojim se splavovima sluša POP MUZIKA?

Misli se na dominantno pop muziku. U ovu kategoriju bismo izdvojili dva splava i to:

Splav Sindikat koji postoji već 10 godina i mnogi ga zovu institucijom. Na njemu nastupaju pop bendovi kao što su Beso de Loco, Muzička mašina i mnogi drugi. Splav Sindikat cene pića možete naći klikom na link.

Splav Konzulat Waterfront koji je tek otvoren ali je poznat po Konzulat baru koji radi u gradu. Ovde se često sluša pop muzika izvođača kao što su Dado Glišić, Oliver Stojiljković, Angellina, Nenad Cvijetić alias Neša 100%, Nevena Pejatović, Lukijan Ivanović i mnogi drugi. Splav Konzulat cene pića možete naći klikom na link.

Na kojim se splavovima slušaju NARODNJACI?

Ovde se podrazumeva da su u pitanju velika imena i nastupi najpoznatijih zvezda folk muzike. Ovde bismo izdvojili šest splavova i to:

Na vodi kafana je splav koji je potpuno simetričan. Poznat je i prepoznatljiv po krovu koji se otvara. Radi tokom cele godine. I zimi i leti. Takođe je prepoznatljiv što ima 4 VIP room i 4 baš velika separea koji su idealni za proslavu rođendana, devojačko veče, momačko veče ili slično. Pored zvezda koje gostuju vikendom na ovom splavu se radi 5 dana u nedelji, a posebno je interesantan kafanski ponedeljak i sreda koja ima najveću posetu u gradu. Na Vodi kafana cene pića su oko 20% povoljnije od proseka na beogradskim splavovima.

Splav Port je lociran na Ušću kao i svi splavovi iz ove grupe osim splava Bridge. Ovaj splav je zapravo letnja Kasina. Mnogi ga zovu beogradski Las Vegas jer ima zaista predivan i šljašteći enterijer. Na Portu se zakaziju najveća gotovanja kao što su Jelena Karleuša i Peđa Medenica i mnogi drugi. Splav Port cene pića možete videti klikom na link.

Splav Kartel je kako mnogi to kažu letnja Gradska Kafana. Mada ovaj lokal povezuje se sa vlasnicima kluba The Bank u Beton hali. Poznat je po gostovanjima velikih zvezda kao što su Slađa Alegro i Mirza Selimović i mnoge druge velike zvezde. Splav Kartel cene pića preuzmite klikom na link.

Splav kafana Uzbuna je kafana koja se nalazi na kultnom mestu gde je nekad bio splav Lukas, po kome je čuveni pevač Aleksandar Vuksanović i dobio ime. Uzbuna je poznata po tome što radi 7 dana u nedelji i uvek je puna. Ovde nastupaju Alter Ego Bend, Tribal Bend, Stojče Sandić, Žile Hram, Marko Žujović, Nemanja Staletovič i drugi. Cene Pića Splav kafana Uzbuna možete videti klikom na link.

Splav Bridge je letnja kafana Tarapana. Ovaj splav se nalazi u blizini Beogradskog sajma na desnoj obali reke Save. Bridž je poznat po gostovanjima najvećih zvezda i po dobrom provodu uz narodnjake. Splav Bridge cene pića preuzmite klikom na link.

Splav River je prvi splav do Brankovog mosta sa novobeogradske strane. River je letnji klub Gotik i prepoznatljiv je jer na njemu gostuju velikani srpske estrade kao što su Aca Lukas, Dara Bubamara, Edita Ministarke i mnoge druge. Cenovnik splav River možete preuzeti klikom na link ako vas interesuju cene pića.

letnji beograd noću unsplash Za provod za pamćenje: Najbolji splavovi u Beogradu

Na kojim splavovima se sluša elektronska muzika kao što je RnB ili HOUSE?

Ovde bismo izdvoji četiri splava koji puštaju isključivo stanu muziku. A to su:

Splav Lasta je po mnogima najlepši splav u Beogradu. Prepoznatljiv je po plejadi fenomenalnih DJ-eva iz zemlje i inostranstva. Nedeljni matinee je postao brend u Beogradu ali se o njemu priča i van granica naše zemlje. Splav Lasta cene pića možete videti klikom na link.

Splav Money je letnji splav čuvenog kluba The Bank u Beton hali. Ovo je jedan od splavova koji je prepoznatljiv po velikom broju gostiju iz inostranstva. I to dubokog džepa. Splav Money cene pića možete videti na linku.

Splav Leto je splav koji se nalazi u blizini Beogradskog sajma. Poznat je po čuvenim DJ-evima koji puštaju muziku u celom regionu. I po urbanoj ekipi. Splav Leto cene pića možete skinuti klikom na link.

Splav Hot Mess je splav koji gleda na samo Ušće. Ovo je splav koji je poznat i po dnevnim žurkama jer ima bazen. Priča se da je ovo letnji lokal Santo Dominga na Vračaru. Posebno je poznato RnB veče ponedeljkom. Mnogi mu zavide jer ima predivan pogled na Kalemegdansku tvrđavu i Beton halu. Splav Hot Mess cene pića možete skinuti klikom na link.

Koji splavovi imaju mešani program koji uključuje i DJ-eve koji puštaju i domaću muziku kao što su devedesete, dvehiljadite i slično?

Poneki od ovih splavova imaju imaju i programske dane tako da imaju i live gostovanja. Najbolji splavovi među njima su sledeća tri:

Splav Freestyler je možda najpoznatiji brend kada su u pitanju beogradski splavovi. Prepoznatljiv je po čuvenim go go igračicama ali i odličnim DJ-ingom. Nalazi se u epicentru dešavanja na novobeogradskoj strani. Splav Freestyler cene pića možete preuzeti na linku.

Splav Tag je poznat po tome što radi svih 7 dana u nedelji. Adresa splava Tag je takođe novobeogradska strana reke Save, Ušće. Ovaj splav ima dva nivoa, donji gde se nalazi restoran i gornji gde je klub Tag. Svirke zu zakazane često utorkom i četvrtkom mada je program fleksibilan jer prati zahteve svoje publike. Splav Tag cene pića možete videti klikom na link.

Splav Shake and Shake je splav sa fenomenalnim enterijerom. Ovaj splav je odličan kako za dnevne tako i za noćne žurke. Čuveni splav Šejk je prepoznatljiv i po lepim devojkama koje izlaze tamo. A radi i više dana nedeljno. Splav Shake cene pića možete preuzeti klikom na link.

Sve najbolje splavove u Beogradu možete rezervisati preko samo jednog broja telefona.

I to ako zovete iz zemlje: 062 262 212

A ako zovete iz inostranstva: +381 62 262 212

Memorišite ovaj broj telefona. Trebaće vam.

Pozovite nas ako vam je potrebna informacija koja je važna za odluku gde izaći. Ujedno, ovo su telefoni gde možete da dobijete sve informacije kada je u pitanju doček Nove godine i sve slične teme kao što su Nova godina Beograd, Doček u restoranu, Doček na Trgu i slično. Takođe, sve informacije kada su u pitanju proslave, bilo da su u pitanju privatne proslave kao što su venčanja, svadbe, rodjendani i sl. Ili restoran za proslave firmi, bendovi i sve prateće elemente možete dobiti na 062 262 212.

Veliki pozdrav iz letnjeg Beograda noću.

Vaš KudaVeceras.rs

Comments