Još jedan dan u kancelariji. Sporo prolazi, zar ne? Jedva čekaš odmor? O da, savršeno nam je poznato to raspoloženje kada bi najradije samo odgurnula rokovnike, papire, olovke i laptop sa stola i “bacila” se na isti u očajanju što si još uvek zarobljena tu, a ne na nekoj egzotičnoj plaži. Tako valjda leto deluje na sve nas…

Ipak, činjenica jeste da si “osuđena” na kancelariju bar još nekoliko dana ili nedelja i da moraš naći način da preživiš. Srećom, žene smo, a za nas postoji samo jedan lek kada je dan dosadan, siv i – kancelarijski. Nakit! Mnogo nakita! Mnogo statement nakita u zlatnim i bronzanim nijansama! Pa, ovom danu definitivno treba dodati malo sjaja, a Oxette nakit je ono što nam definitivno može pomoći u tome. Reci iskreno, zar je moguće biti loše raspoložena kada gledaš ovako kul nakit kako se nežno presijava na tvojoj ruci, asocirajući te na odsjaj sunca na vrelom pesku?!

oxette II 1 Za stylish dan u kancelariji: Nakit koji će tvoj business look podići na sasvim novi nivo

Dakle, pravilo je jasno – nikad, nikad, nikad ne potcenjuj dobar autfit kada ti je dan loš. S tim što mi imamo jednu ispravku – nikad ne potcenjuj dobar autfit upotpunjen još boljim Oxette nakitom kada ti je dan loš. Jer, koji god da je razlog u pitanju, kada izgledamo dobro, tako se i osećamo, a ponos i samouverenost kojima zračimo kada se doteramo čak i kada idemo “samo do posla” učiniće da baš sve poslovne obaveze i “čari” preživimo uz minimum truda i gubljenja živaca.

oxette II 2 Za stylish dan u kancelariji: Nakit koji će tvoj business look podići na sasvim novi nivo
Comments