Da li znaš kako da produžiš trenutak? Ne bilo koji trenutak… Ne. Onaj trenutak koji vredi upamtiti. Koji želiš da slaviš. Onaj trenutak u kom prepoznaješ važnost dok se dešava. Lagan i neprimetan, a tako bitan. Trenutak sladak kao čokolada, koji miriše na prvi jutarnji cappuccino i koji te raduje poput ležerne subote…

Zar ne bi bilo divno kada bismo te momente mogli da imamo baš svakog dana?

1 2 Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Zato danas bežimo u taj svet. Ili bolje rečeno, tražimo načine koji će nam pomoći da radne dane učinimo manje stresnim, a više ispunjenim trenucima koji će nam vratiti osmeh na lice! I dok se super-produktivni ljudi bave strategijama koje izgledaju i deluju zastrašujuće, jer budimo realni – niko se ne može promeniti preko noći, mi biramo jednostavniji pristup. Izvodljiv čak i onda kada u nedelju uveče shvatiš da ti je ostalo svega par sati do kraja vikenda!

Dobrodošle u naš klub! Klub onih koji slave subotu, nedelju, osmehe, trenutke, život! Ovo su naša “pravila”…

4 2 Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Spora jutra kao način života

Neka nedelja bude tvoj dan. Dan kada ćeš sebi dozvoliti da spavaš duže, a sve aplikacije staviti na #DoNotDisturb mode! Pomalo ljubomorno čuvaj nedeljno jutro za sebe, jer u tim jutrima se krije delić onih posebnih trenutaka koji će ti pomoći da se opustiš i ceniš važnost malih stvari.

2 2 Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Zato ne žuri i učini da jutro u tebi budi neki novi ukus, sladak poput čokolade! Primeni naš recept za sreću: Pusti omiljenu ploču, upali mirišljavu sveću i dok sa terase ili prozora posmatraš kako se priroda budi, lagano grickaj novi Plazma plus keks sa ukusom čokolade. Živeli novi savršeni rituali!

3 2 Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna
Comments