Jedna od najvažnijih večeri u životu mladog čoveka svakako jeste matursko veče. Nije to samo još jedno veče kada ćete se srediti i izaći sa društvom u provod, već noć koja obeležava kraj jednog dela života koji je veoma važan za čitavo kasnije odrastanje i sazrevanje. Ovo je događaj kojim se uspešno obeležava kraj obrazovanja, kraj detinjastog ponašanja i života i početak pravog života i svega onoga što ozbiljne godine donose sa sobom. No, da se vratimo na tu noć.

Matursko veče je nešto za šta se većina maturana dugo i temeljno sprema. Nekada ćete pomisliti da više  traju pripreme za ovo veče, nego za upis u srednje škole ili fakultete. Pripreme se mogu porediti i sa onima kada devojka bira venčanicu i željno iščekuje svadbu. Pažljivo se, pre svega, bira partner s kojim će se prošetati na crvenom tepihu ili do ulaza u restoran u kojem se proslavlja matura. A onda kreću najveće brige i najteži deo pripreme. Kakvu haljinu ili odelo odabrati, kako iskombinovati sve da izgleda savršeno, bez ijedne greške.

matura131 Šta vam je sve potrebno da ZABLISTATE u maturskoj noći?

Ako ste i vi maturant ili imate maturanta kod svoje kuće koji vam već “skače” po nervima, onda vam možemo pomoći. Možda već imate nešto smišljeno u svojim mislima ili možda i kupljeno, ali pomoć nikada nije na odmet. Verovatno ste dosta puta do sada gledali slike maturanata ili išli ispred njihovog mesta skupljanja da ih gledate. I tada je sigurno bilo najzanimljivije to što se neki par uskladio, te obukao gardrobu u istoj ili u bojama koje su dobar kontrast. To je zaista lepo za videti, a lepo je i to što su uspeli da se usaglase i dogovore. Muškarci su nekako uvek manje naporni što se ove večeri tiče, pa se dosta njih odluči za odelo, običnu košulju, sređenu frizuru i tako dobiju savršen izgled. E, pa, drage devojke, ako je vaš pratilac baš ovakav, onda neka svečana, crna haljina, sa srebrnim detaljima, biće savršena za vas. Ako već vidite da je ona malo “napadnija” i upečatljivija, nemojte preterati sa frizurom i šminkom. Neka to bude umereno, blaga šminka koja će samo vaš ten srediti do maksimuma i neke blage lokne ili dobro isfenirana kosa. Prirodni izgled uvek pobeđuje.

matura1 Šta vam je sve potrebno da ZABLISTATE u maturskoj noći? matura3 Šta vam je sve potrebno da ZABLISTATE u maturskoj noći?

No, i pored toga što su muškarci prilično jednostavni, i njih hvata panika šta obući i kako se srediti za ovaj događaj. Da, većina se odluči za odela, ali treba naći dobro odelo za nekoga kome je prvi put da ga nosi. Gledajte da nogavice ne budu široke, već nešto uže, a sako strukiran. Za one koji vole klasiku jednobojna, tamna odela su savršen izbor,uz belu košulju i leptir mašnu ili tanku kravatu. Ali, ako ipak volite da unesete malo zabave u svoj izgled, onda uradite sve ovo, ali ubacite malo boje. Kombinujte teget i bordo, zeleno i bordo, ubacite tamno ljubičaste detalje. Sve to će svakako samo vaš izgled podići na viši nivo.

matura2 Šta vam je sve potrebno da ZABLISTATE u maturskoj noći? matura4 Šta vam je sve potrebno da ZABLISTATE u maturskoj noći?
Comments