Isto kao što leti često crne stvari iz garderobera zamenimo onim belim, tako bismo isti princip mogli da primenimo i na svoje letnje, makeup rutine. Ukoliko ste jedna od onih devojaka koje iz kuće ne izlaze bez pažljivo stavljenog ajlajnera, vreme je da unesete male promene – a mi imamo savršen trendy predlog za vas! Ovog leta će klasični crni ajlajner zameniti onaj u beloj boji, koja je savršeno makeup osveženje za letnje dane, a odlično se uklapa i uz preplanuli ten. Beli ajlajner je dovoljno jednostavan, a opet dovoljno primetan kao promena na vašem licu, a u nastavku vam predstavljamo osam različitih načina na koje ga možete nositi!

Efektni beli ajlajner

Kada crni ajljaner stavite u velikom sloju, on često može izgledati napadno i nije praktičan za nošenje tokom dana – osim ako vam nije cilj da izgledate kao muzičarka Amy Winehouse, ili želite da pripadate grupi takozvanih “estetičara” generacije Z, ne osuđujemo nikoga. Ipak, ako isto ovo učinite sa belim ajlajnerom, efekat je potpuno suprotan, vaše oči će doći do izražaja, a vaša šminka uopšte neće izgledati teško.

Neobični beli ajlajner

Ukoliko volite da se igrate sa šminkom, neobične ideje za nanošenje ajlajnera možete pronaći širom Instagrama i TikToka, a mi vam u nastavku predstavljamo jedan od načina na koje ga možete nositi. Krenite sa nanošenjem ajlajnera od polovine kapka, a liniju produžite u špic. Zatim od špica povucite blagu liniju koja će vam pratiti gornji kapak, ali takođe je ranije završite i ne ostavljate je predugu.

Beli ajlajner u stilu Ariane Grande

Kada se Ariana Grande pojavila sa ovim lookom u spotu za zajednički singl sa Lady Gagom, internet je izgoreo. Svi poznati šminkeri i makeup influenserke rekreirale su ovaj look, a on je i danas apsolutno aktuelan. Ovaj obilik ajlajnera možda nije za svakodnevno nošenje, ali je odličan za prilike u kojima želite da ostavite utisak i budete u centru pažnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Nežni beli ajlajner

Naravno, i beli ajlajner možete nositi na klasičan, suptilni način – a on će zbog svoje nijanse svakako biti neobičan i efektan. Nežni beli ajlajner odlično stoji uz svaku boju očiju, a dobro se uklapa i uz preplanuli ten. Važno je da pri nošenju tanke linije belog ajlajnera ne nanesete preveliki i prejaki sloj maskare, kako bi linija ostala vidljiva i kako se ne bi izgubila njena poenta.

Comments