Čini se da smo već nekako navikle da redovno uklanjamo dlačice sa nogu, ruku i sa predela ispod pazuha, ali da nam uvek teško pada skidanje upornih dlačica sa nausnica. Da stvar bude još gora, stičemo utisak da su one najdosadnije, jer samo što ste ih uklonili, one se opet pojave. Pošto je ovo problem koji muči svaku ženu, mi smo pronašli veoma efikasna, ali što je još važnije, potpuno prirodna rešenja da se konačno rešite dlačica na nausnicama!

Kurkuma

Kurkuma je začin koji je sastavni deo karija i izuzetno je važna za zdravlje našeg organizma. Međutim, kurkuma ima svoje blagodeti i kada je reč o nezi kože, jer se upravo od ovog začina pravi preparat za skidanje dlačica sa nausnica. Ono što treba da uradite je da pomešate podjednaku količinu kurkume i mleka, smesu dobro sjedinite, a potom naneste na predeo iznad usne. Kada se smesa osuši, skinite je sa nausnica hladnom vodom i primetićete da su vam dlačice potpuno uklonjene. I još jedna napomena – kurkuma može da izazove reakcije na koži, pa pre nego što je nanesete na lice, testirajte kako će vaša koža reagovati na nekom drugom delu tela.

zaboravite na dlacice na nausnicama uz ove prirodne preparate 1 Zaboravite na dlačice na nausnicama uz ove PRIRODNE preparate!

Dobro staro brašno

Beauty stručnjaci tvrde da je jedan od najjeftinijih i najjednostavnijih načina da uklonite dlačice sa nausnica upravo brašnom. Sve što je potrebno da uradite jeste da napravite smesu od brašna i mleka (po želji možete dodati i kurkumu), a da onda prstima nanesete tu smesu na predeo iznad usne, masirate neko vreme i pustite da se osuši. Onog trenutka kad se osuši, skinite je sa svojih nausnica i spremne ste za polazak.

Comments