Retro i duga bela haljina od čipke

Još jedan tip maxi haljine koja će ovog leta biti popularna je i veoma nežna retro haljina od čipke sa karnerima. Ova haljina može izgledati odlično u onim najtoplijim danima u kojima vam je potrebno da se osećate kao da na sebi nemate skoro ništa – a da ipak izgledate stajliš. Uklopite je uz minimalističku belu torbicu i jednostavne sandale sa kaišićima – i spremne ste za izlazak!

Asimetrična maxi haljina

Ako vas interesuje umetnost i volite neobične krojeve, ovo je haljina za vas. Iako na prvi pogled deluje jednostavno, ona svojim asimetričnim detaljima dobija autentičnost i ostaje veoma prepoznatljiva. Prednost ove haljine je što je možete uklopiti uz skoro svaki tip obuće, jer ona može menjati svoju atmosferu u zavisnosti od toga uz šta je uklopite.

Atraktivna haljina sa perjem i cirkonima

I za kraj, atraktivna haljina koja nije za svakodnevno nošenje, ali koja će odlično izgledati na letnjim žurkama (kojima se nadamo i koje iščekujemo sa nestrpljenjem, u nadi da će ovog leta biti moguće) kao i na svečanim prilikama. U njoj ćete sigurno biti u centru pažnje, zato samo pažljvo!

Naslovna fotografija: instagram.com/modeblogg

Jovana Pantić

Comments