reserved Zaboravite na neudobni i kruti džins   nova, komforna Reserved DENIM kolekcija tu je da promeni “pravila igre”

Koji to odevni komad gotovo svako od nas poseduje u svom garderoberu? Farmerke, naravno. Odevni komadi od teksasa, među kojima “glavnu reč” vode upravo farmerke, uvek su u modi – a jedino što se menja su njihova silueta i forma. Džins su nosile naše mame, nosimo ga i mi od detinjstva, a izgledno je da njegova popularnost neće opasti ni u narednim godinama, kada i mi same budemo imale svoju decu. Farmerke su praktične, lako su uklopive uz svakodnevne stajlinge, svima dobro stoje i jednostavno su taj timeless komad koji svako mora imati. A, da budemo iskreni, u našem garderoberu nalazi se više od jednog para.

Ipak, koliko god voleli farmerke, dešavalo nam se da one nisu baš najudobniji izbor. Kada iz helanki ili udobne trenerke “uskočimo” u krući džins, često dođemo u situaciju da otkopčamo zadnje dugme, da se požalimo drugaricama kako “ne možemo da dišemo” u farmerkama (iako nam noge izgledaju super) i kako jedva čekamo da dođemo kući i konačno ih skinemo sa sebe. Ukoliko se prepoznajete u ovoj situaciji, imamo odlične vesti za vas. Od sada možete uživati u estetici teksasa, bez žrtvovanja komfora – zahvaljući odevnim komadima od džinsa iz nove Reserved DENIM kolekcije za proleće/leto 2022. godine!

reserved 3 Zaboravite na neudobni i kruti džins   nova, komforna Reserved DENIM kolekcija tu je da promeni “pravila igre”
reserved 2 Zaboravite na neudobni i kruti džins   nova, komforna Reserved DENIM kolekcija tu je da promeni “pravila igre”

Teksas od sada može biti udoban i ženstven istovremeno, a farmerke iz najnovije Reserved kolekcije poželećete da nosite tokom celog dana. Od sada farmerke nećete skidati sa sebe čim zatvorite vrata od stana nakon što se vratite iz kancelarije – već ćete u njima udobno moći da nastavite ostatak aktivnog dana!

Reserved DENIM SS22 kolekcija kombinovana je sa njihovom URBAN SENSUAL kolekcijom donjeg veša, i zato vam nudi savršen spoj nežnih komada veša koji prijanjaju koži i čine da se osećate senzualno – i farmerki u kojima možete biti opuštene i spremne za nove poduhvate. Zahvaljujući ovoj kolekciji, u Reserved džinsu možete provesti jutro u krevetu praveći planove za ostatak dana, opušteno popodne sa prijateljicama u šetnji, ili pak veče spremajući se za dejt.

Brend Reserved je svojom DENIM kolekcijom želeo da naglasi da im je osećaj udobnosti, senzualnosti i samouverenosti žena koje ga nose, na prvom mestu – i da upravo zato kreira odevne komade u kojima će se one tako osećati.

Zaboravite na neudobnost, zatezanje i farmerke u kojima se ne osećate prijatno. Vreme je da napravite svoj komforni izbor, odaberete svoj savršen par farmerki iz Reserved DENIM kolekcije i osetite se kao “milion dolara”!

12 Reserved L Denim Coll. scaled Zaboravite na neudobni i kruti džins   nova, komforna Reserved DENIM kolekcija tu je da promeni “pravila igre”

Sve modele iz najnovije Reserved DENIM SS22 kolekcije možete pronaći u TC BEO, TC Ada Mall, TC Big Fashion i Knez Mihajlovoj 20 u Beogradu, TC Promenada i TC BIG u Novom Sadu, kao i TC Delta Planet u Nišu.

Comments