Magičnost bele majice krije se u toj njenoj mogućnosti da može da se nosi uvek i svuda, ne obazirući se na to koja je prilika u pitanju, te bez ikakve bojazni da će se žrtvovati stil ili udobnost i komfor. No, ne morate ovaj basic komad nositi samo uz džins i sasvim jednostavne komade, već možete i ceo stil unaprediti komadima koji će celokupni autfit učiniti savršenim za večernje izlaske, neke proslave, pa i praznične dane i proslave koje nam uskoro pristižu.

Naravno, bela majica i farmerke će uvek biti najbolji prijatelji, dok god postoje i jedno i drugo. No, da biste “začinili” ovu kombinaciju neće vam trebati mnogo. Sako u nekoj jačoj boji, te manja torba i spremni ste za piće sa drugaricama ili večeru u nekom otmenom restoranu.

bela majica Začini svoj autfit   belom majicom!

Ukoliko izlazite negde u provod, opet neka bela majica bude vaš izbor, jer ćete i same shvatiti da je najbolji. Uz suknju koja je prekrivena šljokicama ili je metalik boje, što je trend koji je osvojio sve devojke, te omiljene salonke ili sandale, izgledaćete savršeno i spremno za partijanje do zore.

bela majica2 Začini svoj autfit   belom majicom!
Comments