Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Prve asocijacije na kožnu jaknu? Hm… Rok muzika, strast, stil, buntovnost, sloboda, “opasan” izgled, stav, samouverenost, ležernost… Mogla bih ovako do ujutru, ali shvatate poentu. Kožna jakna je, jednostavno, kožna jakna i morate je imati u svom ormaru. Ima li ičeg savršenijeg od ovog odličnog komada odeće? Ja mislim da ne. I takođe mislim da kožna jakna nije samo stvar dobrog izgleda, već je i stil života. Morate imati ličnost da biste na pravi način nosile ovu “lepoticu”.

Nekada je kožna jakna bila odlika posebnog načina življenja, posebne vrste muzike koja se slušala, posebne potkulture, ali danas je nose svi. Svakako, na vama je da odlučite da li ćete se prikloniti trendu ili ne, ali ne možete poreći da u svakoj kombinaciji kožna jakna izgleda apsolutno savršeno. A naročito ako se nosi onako kako “treba” – u rok stilu, uz još kože, crne, sive, crvene boje, sa dobrom frizurom i upadljivim aksesoarima.

Naravno, ovakav dah “rok šika” možete dodati i romantičnim haljinama ili zavodljivim štiklama i tako izgledati urbano i moderno, u zavisnosti od prilike, ali i vašeg ukusa. Svakako, složićete se da je kožna jakna komad koji je nezamenljiv i koji se lako prilagođava svakoj vašoj kombinaciji, a prostora za eksperimentisanje ima mnogo!

kozna jakna 5 Začini svoj stajling, nosi KOŽNU jaknu!

Editors choice