5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Prve asocijacije na kožnu jaknu? Hm… Rok muzika, strast, stil, buntovnost, sloboda, “opasan” izgled, stav, samouverenost, ležernost… Mogla bih ovako do ujutru, ali shvatate poentu. Kožna jakna je, jednostavno, kožna jakna i morate je imati u svom ormaru. Ima li ičeg savršenijeg od ovog odličnog komada odeće? Ja mislim da ne. I takođe mislim da kožna jakna nije samo stvar dobrog izgleda, već je i stil života. Morate imati ličnost da biste na pravi način nosile ovu “lepoticu”.

Nekada je kožna jakna bila odlika posebnog načina življenja, posebne vrste muzike koja se slušala, posebne potkulture, ali danas je nose svi. Svakako, na vama je da odlučite da li ćete se prikloniti trendu ili ne, ali ne možete poreći da u svakoj kombinaciji kožna jakna izgleda apsolutno savršeno. A naročito ako se nosi onako kako “treba” – u rok stilu, uz još kože, crne, sive, crvene boje, sa dobrom frizurom i upadljivim aksesoarima.

Naravno, ovakav dah “rok šika” možete dodati i romantičnim haljinama ili zavodljivim štiklama i tako izgledati urbano i moderno, u zavisnosti od prilike, ali i vašeg ukusa. Svakako, složićete se da je kožna jakna komad koji je nezamenljiv i koji se lako prilagođava svakoj vašoj kombinaciji, a prostora za eksperimentisanje ima mnogo!

kozna jakna 5 Začini svoj stajling, nosi KOŽNU jaknu!

Editors choice