10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Prve asocijacije na kožnu jaknu? Hm… Rok muzika, strast, stil, buntovnost, sloboda, “opasan” izgled, stav, samouverenost, ležernost… Mogla bih ovako do ujutru, ali shvatate poentu. Kožna jakna je, jednostavno, kožna jakna i morate je imati u svom ormaru. Ima li ičeg savršenijeg od ovog odličnog komada odeće? Ja mislim da ne. I takođe mislim da kožna jakna nije samo stvar dobrog izgleda, već je i stil života. Morate imati ličnost da biste na pravi način nosile ovu “lepoticu”.

Nekada je kožna jakna bila odlika posebnog načina življenja, posebne vrste muzike koja se slušala, posebne potkulture, ali danas je nose svi. Svakako, na vama je da odlučite da li ćete se prikloniti trendu ili ne, ali ne možete poreći da u svakoj kombinaciji kožna jakna izgleda apsolutno savršeno. A naročito ako se nosi onako kako “treba” – u rok stilu, uz još kože, crne, sive, crvene boje, sa dobrom frizurom i upadljivim aksesoarima.

Naravno, ovakav dah “rok šika” možete dodati i romantičnim haljinama ili zavodljivim štiklama i tako izgledati urbano i moderno, u zavisnosti od prilike, ali i vašeg ukusa. Svakako, složićete se da je kožna jakna komad koji je nezamenljiv i koji se lako prilagođava svakoj vašoj kombinaciji, a prostora za eksperimentisanje ima mnogo!

kozna jakna 5 Začini svoj stajling, nosi KOŽNU jaknu!

Editors choice