Suočimo se sa činjenicom – najveći deo vremena provodimo na poslu, u strogim poslovnim kombinacijama i čini se kao da tu nema previše mesta za eksperimentisanje i kreativnost. I da, odela i sakoi zaista umeju da dosade! Koliko god izgledale otmeno, elegantno i profesionalno, ponekad nam je potrebno malo “nečega”, čisto da razbijemo monotoniju. Naravno, uvek možete izdvojiti nešto više novca i kupiti odela upadljivih boja, neobičnog kroja, ali ipak, ko zna koliko su takve kombincije primerene poslu kojim se bavite. Ovako, jeftinija i sigurnija varijanta jesu svakako upadljivi detalji koje sigurno već imate tu negde u kući, ali do sada niste razmišlajle da ih iskoristite u svrhe poslovnih kombinacija.

Najpre, to mogu da budu vesele marame uz vrat koje ste do sada nosile samo u ležernim varijantama, ali kojima sigurno možete osvežiti i poslovne autfite. Jednostavno teget odelo može izgledati sasvim drugačije i mnogo “zabavnije” uz ovakav zanimljiv detalj. Osim toga, tu su i simpatične mašne-kravate kojima ćete svoj stajling učiniti mnogo atraktivnijim, otmenijim i šik. One će izgledati preslatko i uz haljine, ali i odela i košulje.

marama Začinite svoja odela UPADLJIVIM detaljima masna kravata 2 Začinite svoja odela UPADLJIVIM detaljima masna kravata Začinite svoja odela UPADLJIVIM detaljima
Comments