Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Emotivni odnosi se vežbaju i uče, uvek na teži način. Kad grešiš u jednoj vezi, povređuješ partnera i bivaš povređena, kasnije uviđaš šta je trebalo ili nije trebalo činiti i govoriti, kada je trebalo reagovati otvoreno, a kada sačekati i neke iluzije o odnosima se ruše i ubeđenja se menjaju. Iz ukupnog ljudskog (lošeg) iskustva u vezama, uočeni su obrasci, na osnovu kojih su stručnjaci prepoznali zakonitosti, koje bi svakako trebalo da razmotriš i uvažiš.

Ne uspoređuj svoju vezu sa vezama drugih parova. Teško je rukovoditi se ovom preporukom, ako potičeš iz rasturene porodice u kojoj su odnosi bili i ostali napeti, pa možda i nasilni, jer to te gura u obrazac traženja sigurnosti, dok istovremeno ne veruješ da je moguće ostvariti je u vezi.

Možda misliš da se sa partnerom suviše često sukobljavaš i da drugi imaju mirnije veze i bolje se slažu, ali ti ne znaš kako je među njima kad ostanu sami, kakve napetosti podnose i kakve kompromise prave i koliko nezadovoljstva akumuliraju.

Editors choice