Znamo da vam garderoba od pliša ponekad deluje prosto i neugledno, pa verujemo da vam nikada nije palo na pamet da baš ovaj materijal može izgledati sofosticirano i moderno ako se kombinuje na pravi način. Pre nego što odbacite garderobu od pliša jednom za svagda, isprobajte ove elegantne somot autfit ideje koje smo pripremili za vas. Sigurni smo da ćete se odmah predomisliti!

Sako od pliša

Sako je jedna od glavnih stvari koje morate nositi u kancelariji. Sakoi su ultra moderni poslednjih nekoliko sezona među svim generacijama. Međutim, stalno nošenje sakoa dosadi. Zašto u tom slučaju ne biste običan sako zamenili onim od pliša. Ne samo što je topao, pa ga možete nositi umesto jakne, već je i veoma šik. Dobar sako od pliša će i najjednostavniju kombinaciju učiniti zanimljivom. Odaberite ga za dnevnu varijatu u zelenoj boji haljinu i jednostavne čizme do kolena ili za večernju kombinaciju u plavoj boji i crvenim cipelama.

velvet blazer Zaljubite se u PLIŠ na prvi pogled

pliš Zaljubite se u PLIŠ na prvi pogled

Koketna haljina od pliša

Haljina od pliša nas podsećaju na davne sedamdesete godine. Jedan od autfita koje morate probati je svakako ovaj sa haljinom od pliša. Ovakav model haljine će istaknuti najbolje delove vašeg tela. Veoma je laka za kombinovanje, a ova u vino boji je pravi hit ove sezone. Boje koje su pored ove poželjne su one vedrije, kao što su boje smaragda, safira, rubina, korala. Uz kratku kožnu jaknicu, ovakvu haljinu možete da ponesete u svim prilikama.

3902 plis foto AFP Zaljubite se u PLIŠ na prvi pogled

Comments