Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Da li spadaš u zavisnike od zaljubljenosti?

Da li spadaš u zavisnike od zaljubljenosti?

1/2

Lako je prevariti se i proceniti da je zaljubljenik u zaljbljenost sposoban da voli. Jer on daje sve prave signale. Izgovara prave rečenice. Ponaša se na pravi način. Džentlmen je, nežan je, strastven je, guta nas kao da ga zaista interesujemo najviše na svetu, uopšte ne okleva da kaže kako se baš zaljubio i pri tom izgleda tako srećno zbog toga, da moramo da mu verujemo. I to je lako, jer on ništa ne glumi i ne pretvara se. Jedino što ne znamo da se isto tako osećao do prekjuče, zbog neke druge žene i da ćemo možda morati da svedočimo kako na naše oči počinje tako da se oseća – zbog druge žene.

Muškarcima koji su zaljubljeni u zaljubljenost prilično uspeva da obrlate zamašan broj žena, jer mi sve padamo na tu energiju koja nas obavija, greje i uznosi. Osim ako nismo stekle dovoljno iskustva i postale krajnje sumnjičave po pitanju zaljubljenosti, ili čak počele da je tretiramo kao virus koji mora da se istutnji, pre nego što opet počnemo da se osećamo normalno i sposobno da se orijentišemo u pogledu toga kako se osećamo.

zaljubljenost Da li spadaš u zavisnike od zaljubljenosti?

Žene zavisnice od adrenalinske groznice zaljubljenosti, potrebu za uzbuđenjem u vezi, kad se zaljubljenost potroši zadovoljavaju dramom. Jer nešto mora da se događa na sceni, pažnja mora da bude napeta, osećanja jaka, sve mora da pršti. U poređenju s tim, ljubav je tako dosadna.

Zapravo, zavisnici od zaljubljenosti nemaju pojma o ljubavi, ali pošto znaju sve o strahu, onda se strašno plaše da će u nekoj vezi punoj ljubavi umreti od dosade. U suštini, plaše se da će umreti. Jer od zaljubljenosti se osećaju tako živo, kao u bajci. Samo što niko ne živi u bajci. Osim na početku, dok je zaljubljen.

Editors choice