Nova kolekcija svetski poznatog dizajnera Žan Pol Gotjea (Jean Paul Gaultier), posebno kreirana za modnu kuću Lindex, biće dostupna od oktobra 2014. u njihovim radnjama širom sveta, pa tako i u Srbiji. Dva globalno prestižna brenda udružila su se zajedno u borbi protiv raka dojke, tako što će 10% prihoda od prodaje kolekcije donirati u borbi protiv ove bolesti.

Žan Pol Gotje 10 Žan Pol Gotje uradio kolekciju za Lindex

“Neverovatan je osećaj i jedno divno iskustvo kreirati kolekciju za Lindex, dok istovremeno pomažemo borbi protiv raka dojke. Kolekcija predstavlja nekoliko delova odeće, uz prepoznatljivu notu, interpretiranu na jedan sasvim novi način. Uočljive su klasične mornarske pruge, predstavljene više grafičkim stilom, a u nekim kombinacijama i sa štampom tetovaža, koje su mi i omiljene”, izjavio je Žan Pol Gotje.

Žan Pol Gotje 1 Žan Pol Gotje uradio kolekciju za Lindex

Zaštitno lice kampanje je poznati svetski model Karen Elson, koju je u kolekciji za leto 2014 u Parizu, fotografisao Džejson Kibler (Jason Kibbler). Kolekcija Žan Pol Gotjea, kreirana za Lindex, sastoji se iz ženske i dečje odeće, aksesoara i veša. U okviru kolekcije naći će se i roze narukvica, od čije će prodaje sav prihod biti doniran u borbi protiv raka dojke.

Žan Pol Gotje 2 Žan Pol Gotje uradio kolekciju za Lindex

Jedna od vodećih evropskih modnih kuća Lindex, ove godine slavi 60 godina svog postojanja, i tim povodom biće organizovana velika proslava koja će manifestovati prošlost, sadašnjost i budućnost brenda Lindex. Proslava će krenuti početkom septembra, u okviru kampanje Lindex 60 godina u modnom svetu, za koju će biti angažovani neki od najboljih modela današnjice Hilari Roda, Andrea Diakonu i Ana Vialitsina.

Žan Pol Gotje 3 Žan Pol Gotje uradio kolekciju za Lindex Žan Pol Gotje 4 Žan Pol Gotje uradio kolekciju za Lindex

Za informacije o aktulenoj ponudi Lindexa u Srbiji, pratite našu Facebook stranicu, kao i Instagram nalog.

Comments