Verujemo da vam spremanje za večernji izlazak najčešće predstavlja uzbuđenje i volju za spremanjem i smišljanjem zanimljivih kombinacija. Nekada jedva čekate da se društvo organizuje i da napokon možete da obujete one n0ve cipele koje ste skoro kupili a nikako da naiđe prilika gde možete da ih nosite.

Ali isto tako verujemo, šta više sigurni smo, da vam nekada spremanje za večernje izlaske zadaje takve glavobolje jer vam je sve dosadilo, sve proverene kombinacije ste već iznosili nekoliko puta a i nekako vam se i ne mili da odete uveče na neko in mesto jer znate da će skoro sve devojke biti obučene kao po nekom pravilu, istu od glave do pete. Male crne haljine su uvek tu, šorts od teksasa i neka majica, skinny džins i kožna jakna ma koliko dobra kombinacija i koliko je i voleli opet je dosadila…  Sve je već viđeno a vi biste nešto zanimljivo i potpuno drugačije.

Zato smo se mi napravili malu selekciju zanimljivih kombinacija koje ste sigurno imale prilike da vidite ali kada se ukombinuju na pravi način daju jednu potpuno novu dimenziju i biće vam lako da ih sparujete sa ostalim komadima garderobe.

Crni kombinezon uvek je dobra zamena za malu crnu haljinu. Iako možda mislite da nema ništa seksepilnije od uske haljine koja prati liniju tela i otkriva vam noge, kombinezon može da izgleda i više nego seksi i izazovno, samo ako znate da odaberete pravi model i ukombinujete ga na pravi način. Za večernji izlazak izaberite onaj od elegantnijeg materijala i koji je ukrašen čipkom na dekolteu. Izuzetno tanke bretele izgledaju dodatno seksi jer vam otkrivaju ramena i deo kože na leđima. Kako biste nastavile ovu izaovnu a ipak tako elegantnu priču obujte efektne cipele u boji. Naravno sa visokom potpeticom.

S22 Zanimljive kombinacije za VEČERNJI izlazak

Ukoliko se spremate za celonoćno đuskanje u klubu a ne znate šta da obučete kako biste se osećale slobodno i nesputano a opet dovoljno izazovno za ovakvu priliku onda je haljina od konca pravi izbor za vas. Ono što je važno da naglasimo da haljina od trikotaže u ovom slučaju treba biti sačinjena od tankog i svilenog konca kako bi vam bila prijatna tokom cele noći. Ako je “štrikani” rad malo ređi ovakve haljine mi mogle biti blago providne što je dodatni plus, te biste ispod nje obukli usku pamučnu haljinu ili dužu majicu koja bi na seksi način izvirivala iz haljine. Od obuće možete izabrati bilo šta ali ovog puta se odlučujemo za kratke kožne čizme jer daju savršen kontrast poluprovidnoj haljini.

S41 Zanimljive kombinacije za VEČERNJI izlazak
Comments