Kada je reč o modi, devojke su takve da jako brzo menjaju mišljenje. U jednom trenutku obožavaju neki modni komad za koje su dale “brdo” para, a već u sledećem misle da “baš i nije nešto”. Da li to ima veze sa ukusom, modnim trendovima ili nečim trećim, ne znamo, ali znamo da nam se upravo ova situacija više puta desila.

Ipak, to i nije tako tragično ako možda spadate u devojke koje vole da eksperimentišu sa svojim stilom, koje su originalne i kreativne i svojim kombinacijama uvek vole da dodaju lični pečat. Ukoliko vam nije problem da garderobu ili obuću koju kupite ukrasite svojim omiljenim detaljima vođene DIY tutorijalima, onda će vam se sigurno dopasti naš današnji kreativni predlog koji smo vam pripremili.

Ukoliko vam je dosadila stara obuća ili vam je nova koju ste kupile suviše “obična”, šta kažete na to da je ukrasite na nov, drugačiji i jako zanimljivi način pomoću kojeg će vaša obuća dobiti sasvim novi sjaj!

Konkretno, danas vam predlažemo kako da jednostavne crne Teva sandale ukrasite sjajnim kristalima i date im mnogo efektniji i moderniji izgled. Sve što vam je potrebno jeste vaš omiljeni model sandala, dobar lepak, odgovarajući kristali kojima želite da ukrasite sandale i presa za kosu.

Zanimljivi načini da ukrasite svoju obuću 2 Zanimljivi načini da ukrasite svoju obuću
Comments