Prelazni period kada su temperature sve toplije ali nas zima ipak s vremena na vreme podseti da je još uvek tu, može biti vrlo nezgodan za svakodnevno kombinovanje garderobe. Ujutro toplo, uveče hladno, više ni ne znate kako da se obučete da bi vam tokom celog dana bilo prijatno.

Možda jeste nezgodan period ali isto tako može biti i vrlo interesantan baš kada je kombinovanje različitih materijala u pitanju. Zapravo je idealno vreme da iskoritite mogućnost uparivanja omiljenih zimskih komada sa nekim novim prolećnim trendovima.

Haljina Zanimljivi načini kako da SPOJITE nespojivo

Kombinacije sa ulica modnih prestonica su uvek bile velika i značajna inspiracija baš zato što nude brojne ideje kako da spojite naočigled nespojive komade različitih tekstura i krojeva. Street style nam donosi baš ono što nam treba u ovom kratkom vremenskom periodu smenjivanja “punopravne” zime i sunčanog proleća. Do sada smo uočili i haljine preko pantalona, kratke rukave preko dugih, a da ne spominjemo tonu boja i kreativni miks tekstura koje možemo da isprobamo kod kuće.

Kozna Zanimljivi načini kako da SPOJITE nespojivo

Ukoliko mislite da još uvek nije vreme za vašu omiljenu prolećnu haljinu eto ideje kako da je nosite već sada. Navucite je preko pantalona i na sve to prebacite bundu preko ramena. Ako su pantalone farmerke onda nema bojazni da možete da pogrešite u usklađivanju boja te uživajte u ovoj igri.

Bunda2 Zanimljivi načini kako da SPOJITE nespojivo
Comments