Uplatite sebi kurs koji ste želeli

Ukoliko već neko vreme želite da naučite novi jezik ili se oprobate u grafičkom dizajnu, kreiranju keramike ili ilustraciji, trenutak je da konačno uplatite sebi taj kurs koji “merkate” već mesecima. Znamo, možda vam se uvek čini da nemate dovoljno vremena za neki od kurseva koje priželjkujete, ali jednom kada presečete tu odluku i uplatite sebi časove, verujte nam – naći ćete vremena. Istina je u tome da bi trebalo da ulažete u sebe i napredujete, i da ste sami sebi uvek najveća podrška i zato, krenite na taj dugo željeni kurs!

Pretplatite se na mesečni gift box

Ukoliko pratite na Instagramu neki dizajnerski brend koji volite, i saznali ste da oni imaju mesečne poklon kutije na koje se možete pretplatiti – učinite to! Ovakav tip kupovine često je veoma povoljan, a možete obradovati sebe malim poklonima svakog meseca, od brenda koji pratite i zapravo zaista koristite njihove proizvode. Dakle, sa ovakvom akcijom uglavnom nemate šta da izgubite, a sigurni smo da će vam izmamiti osmeh na lice u onim napornim mesecima kada ćete i zaboraviti da poklon treba da vam stigne, pa vas onda iznenadi.

Termos za grejanje stomaka

Ovo je savršen i praktičan poklon za sve žene, a naročto za one koje se bore sa simptomima bolnog ciklusa svakog meseca. Ovaj tip termosa najčešće je sačinjen od savitljive gume koja dobro zadržava toplotu, i ubačen je u pleteni prekrivač. U onim bolnim danima ciklusa možete ga napuniti vrelom vodom i držati na stomaku, kako biste se zagrejale i ublažile grčeve i bolove. Verujte nam, ovo je jedan od najboljih i najpraktičnijih poklona koje sami sebi možete pokloniti, koji će dugo trajati i koji ćete kasnije preporučivati svim svojim prijateljicama.

Naslovna fotografija: instagram.com/slowdownstudio

Jovana

Comments