Petak je, radujte se! Vikend je pred vama a to je pravo vreme da provedete sa porodicom i prjateljima uživajući u slobodnim danima.

Međutim, to što se oslobođeni od posla i obaveza ne znači da ste oslobođeni i od toga da izgledate fantatsično i šik, pa čak i u ležernim konbinacijama o kojima ste maštali tokom cele radne nedelje. Verovatno želite da slobodno vreme provedete u nečemu što je udobno i u čemu ćete se sigurno osećati prijatno u svakoj prilici koja vam se može dogoditi tokom vikenda.

Zato smo mi za vas pripremili fantastične vikend autfite, koje ćete jedva čekati da obučete jer su udobni a pritom ćete izgledati moderno i trendi u svakom trenutku.

S 2 Zanimljivi VIKEND autfiti koje ćete voleti

Za početak hajde da vidimo šta nam je to potrebno od odeće da bismo pipremili jednu pravu vikend kombinaciju. Počnimo od pretpostavke da ste se nakon radne nedelje i visokih potpetica uželeli ravne obuće i patika. Zato prvo što biramo jesu upravo udobne ali i trendi modeli patika koje možete nositi uz sve. Kako ne biste vikend provele u još jednoj klasičnoj uobičajenoj kombinaciji patika, džinsa i pamučne majice mi predlažemo da izaberete trendi plisirane suknje od različitih materijala, što može biti i koža i trikotaža. Uz ovaja model suknje obucite neku pamučnu i udobnu majicu i ono što je obavezno jesu patike. I to onaj model patika koji možete kombinovati uz haljine i suknje, mada je u poslednje vreme veoma trendi da nosite bilo koji model upravo uz ove komade odeće.

S 3 Zanimljivi VIKEND autfiti koje ćete voleti

Osim šireg modela suknje ili one od plisea, možete poneti o usku suknju do kolena i iskombinovati je uz kožnu jaknu i patike. Ovo je jdna od veoma modernih kombinacija a sa druge strane je vrlo udobna i pruža vam svu slobodu kretanja i komfora tokom dana.

S 7 Zanimljivi VIKEND autfiti koje ćete voleti
Comments