Koji to korak u nezi lica preskačemo, a ne bi trebalo? Da li se pravilno negujemo? Zapravo, kada ste poslednji put koristile masku za lice?

Maske za lice dubinski čiste kožu i predstavljaju neizostavni deo svake kvalitetne nege lice. Moje iskustvo sa maskama traje tek nekoliko godina, ali od kada sam ih otkrila ostala sam im verna. Koristim  ih bar jednom nedeljeno jer samo tako mogu biti sigurna da sam u potpunosti očistila lice baš onako kako treba bez posete salonu ili spa centru. Zbog velikog broja obaveza ne uspevam da izdvojim vreme za posetu salonima lepote, tako da nega kod kuće je neizostavna. Kada se u mojim rukama našla hidratantna maska za lice Caudalie, počelo je moje istraživanje i testiranje iste. A evo kako je izgledalo to beauty putovanje…

11 caudalie mask Zašto bi maske za lice trebalo koristiti bar JEDNOM nedeljno?

Kreatorka brenda Caudalie, Matilda Tomas,  kao da je znala šta ženama treba. Kao što i sama kaže kreairala je 4 različite maske inspirisana istoimenim Vinotherapie spa tretmanima koje svakoj zauzetoj dami omogućavaju da postignu izgled lepe i negovane kože u rekordnom roku. Isprobala sam hidratantnu masku koja je kao stvorena za moju dehidriranu kožu. Nakon zaista duge zime, bilo je pravo vreme da joj pružim novu i kvalitetnu negu.

Ovaj proizvod u sebi sadrži 85% prirodnih sastojaka koji zajedno predstavljaju dobitnu kombinaciju u procesu vraćanja vlažnosti mojoj koži, koji je preduslov za sve dalje korake u nezi.

Comments