Singl ste? I svi su izgledi da će to stanje potrajati? Ako vam je potrebna podrška, pronađite je u razlozima koje horoskop nudi – evo zašto je za svaki horoskopski znak bolje da tokom marta bude singl.

Ovan

Ranjivi ste i niste spremni da se stavljate u situaciju da vas neko povredi svojim nerazumevanjem, nedostatkom osećanja i nepoznavanjem. Oslonite se na prijatelje, oni vas poznaju, razumeju i vole.

Bik

Potrebno vam je da prevaziđete obrasce iz prethodnih veza i da naučite da sledite i vodite (da prepustite inicijativu, kao i da je preduzmete) da ne biste u novu vezu unoslili toksične modele ponašanja.

Blizanci

Morate da podignete svoje standarde i da zaustavite samodestruktivne tendencije. Zaista vam nije potrebno da budete sa nekim samo da ne biste bili sami, nego da se više osamite i bavite sobom, kako biste bili sigurni da ste u samoći – u najboljem društvu.

singl u martu 2 e1584104769829 Zašto je bolje da budeš singl u martu (za svaki horoskopski znak)

Rak

Sva vaša ljubav potrebna vam je samo za sebe – niko drugi vam ne može pružiti toliko nege, pažnje, strpljenja, koliko je vama neophodno, a ako tu energiju uložite u drugu osobu u nadi da će vam ona uzvratiti, postići ćete jedino tenziju, razočaranje i frustraciju.

Lav

Bavite se svojim ličnim rastom i razvojem, na duhovnom, psihološkom i emotivnom planu – nije vam potrebna romantična interakcija, nego dobar terapeut, guru, mentor, neko ko zna kako da vas vodi kroz proces samospoznaje i ličnog razvoja.

Devica

Vaša sreća ne zavisi od drugih, nego od vas samih i nije vam potreban partner, da biste bili ispunjeni ljubavlju, osećali se stabilno i bili zadovoljni svojim životom. Radite na tome tokom marta, da biste bili spremni za sve izazove koji zatim dolaze.

Comments