Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Singl ste? I svi su izgledi da će to stanje potrajati? Ako vam je potrebna podrška, pronađite je u razlozima koje horoskop nudi – evo zašto je za svaki horoskopski znak bolje da tokom marta bude singl.

Ovan

Ranjivi ste i niste spremni da se stavljate u situaciju da vas neko povredi svojim nerazumevanjem, nedostatkom osećanja i nepoznavanjem. Oslonite se na prijatelje, oni vas poznaju, razumeju i vole.

Bik

Potrebno vam je da prevaziđete obrasce iz prethodnih veza i da naučite da sledite i vodite (da prepustite inicijativu, kao i da je preduzmete) da ne biste u novu vezu unoslili toksične modele ponašanja.

Blizanci

Morate da podignete svoje standarde i da zaustavite samodestruktivne tendencije. Zaista vam nije potrebno da budete sa nekim samo da ne biste bili sami, nego da se više osamite i bavite sobom, kako biste bili sigurni da ste u samoći – u najboljem društvu.

singl u martu 2 e1584104769829 Zašto je bolje da budeš singl u martu (za svaki horoskopski znak)

Rak

Sva vaša ljubav potrebna vam je samo za sebe – niko drugi vam ne može pružiti toliko nege, pažnje, strpljenja, koliko je vama neophodno, a ako tu energiju uložite u drugu osobu u nadi da će vam ona uzvratiti, postići ćete jedino tenziju, razočaranje i frustraciju.

Lav

Bavite se svojim ličnim rastom i razvojem, na duhovnom, psihološkom i emotivnom planu – nije vam potrebna romantična interakcija, nego dobar terapeut, guru, mentor, neko ko zna kako da vas vodi kroz proces samospoznaje i ličnog razvoja.

Devica

Vaša sreća ne zavisi od drugih, nego od vas samih i nije vam potreban partner, da biste bili ispunjeni ljubavlju, osećali se stabilno i bili zadovoljni svojim životom. Radite na tome tokom marta, da biste bili spremni za sve izazove koji zatim dolaze.

Editors choice