Ženski brijač, ta divna i nežna spravica bez koje većina devojaka i žena ne mogu zamisliti, recimo, odlazak na plažu, početkom leta upada u fokus ženskih beauty magazina i tema o kojima se ćaska među damama. Da li to znači da preko zime treba da negujemo “naturalizovan” imidž i zanemarimo dlake, koje jednako intenzivno rastu i tokom zime?

bic bic Zašto je dobro da briješ noge tokom cele godine?

Brijač za sva godišnja doba

Odgovor je – ne, nikako! Bez obzira na “natural look” (na primer u predelu pazuha), koji zagovaraju čak i neke predstavnice svetskog džet-seta, mi kažemo – treba vam dobar, nežan, moćan i brz ženski brijač da sa njim započnete svaki dan, bez obzira na godišnje doba. Samo zamislite malu crnu novogodišnju haljinu, visoke štikle i … dlake na nogama! Mislim da je kvalitetan brijač jedini koji može da ublaži estetski horor opisane scene, a da pri tom vašu kožu učini glatkom i negovanom u nekoliko poteza.

bic Zašto je dobro da briješ noge tokom cele godine?

Kako brijač utiče na raspoloženje žene

Osim što su brzi, nežni i što lako dopiru do svake zone ženskog tela, neki brijači dokazano popravljaju raspoloženje svake devojke. BIC Miss Soleil je najženstveniji brijač za dame, sa 3 oštrice, i ergonomskom pink drškom, ukrašenom cvetićima. Veseo, optimističan i praktičan – odličan jutranji saveznik za započinjanje uspešnog i vedrog dana, i leti i zimi. A vrlo uskoro, Miss Soleil će vas obradovati sa još nekoliko atraktivnih boja, za još bolji filing brijanja.

BiC® MissSoleil® picto 670 Zašto je dobro da briješ noge tokom cele godine?

 

Zašto biste se ovih prvih zimskih dana maskirale pantalonama i dugim suknjama? Treba vam samo nekoliko minuta svakog jutra da bi vaše noge bile savršeno glatke. A mini suknje su in i ove sezone. Zato izaberi te najbolji brijač. I uvek koračajte sunčanom stranom!

Comments