Kada se zagledate u svoj garderober postoji li boja koja je najviše zastupljena? Najčešće se dešava da kod svake žene na policama najviše ima onih komada u crnoj boji. Uvek vam je potrebna ova bazična nijansa koja se lako kombinuje apsolutno uz sve. Kada god ne znate šta ćete eto crne da spasi situaciju.

Sigurno je da imate i bar po jedan crni komad garderobe u svakoj kategoriji od suknji, haljina, košulja do kaputa i mantila. Koliko je zahvalno imati ovakve komade u boji koju možete uvek i uz sve da nosite zna svako ko se našao u trenutku nedoumice šta sa čime da iskombinuje.

Olivija Zašto je izbor u crnom od glave do pete dobar modni potez?

Ali postoji i ona kategorija žena koje vole crnu više od bilo koje druge boje. One ne kupuju crne komade zato što su laki za kombinovanje i eto tako za svaki slučaj da se nađu, već zato što je njihova ljubav prema crnoj jaka, stabilna i neugasiva. Te žene su beznadežno zaljubljene u ovu boju i ne bi je menjale  niti za jednu drugu. Pored sigurnosti i udobnosti koju vam pruža, u smislu da znate da niste pogrešile u kombinovanju boja, ova najtamnija u paleti boja pruža vam i osećaj moći dok je nosite. Jednostavno crna tako deluje na ljude.

Sorts Zašto je izbor u crnom od glave do pete dobar modni potez?
Comments