Svi smo svesni koliko je dobar par džinsa važan deo našeg garderobera. Uvek je tu kada ne znamo šta da obučemo i nikada nas nije izneverio. E sada, na isti način počnite da razmišljate i o kombinezonu, jer polako počinjemo da mislimo da zaista postaje neophodan.

Bilo da ste jedna od onih žena koje se nikada nisu osećale prijatno u suknjama ili haljinama, ili pak one koje pantalone ne priznaju kao deo ženstvene garderobe vreme je da priznate da kombinezonu nije lako odoleti.

Bazan1 Zašto je kombinezon tvoj novi OMILJENI komad odeće?

Pored osećaja udobnosti i slobode koji nam pruža dok ga nosimo, kombinezon je ove sezone upotpunjen detaljima koji ga čine i savršenim izborom za svaki dan ali i za večernje izlaske i svečane prilike. Različiti modeli, forme, materijali pristaju svakome, bez obzira na oblik tela. Trake, gola leđa, detalji na rukavima, uže ili šire nogavice, svako se može pronaći bar u jednom modelu.

Ukoliko smatrate da kombinezon pokriva sve ženske adute i u njemu izgledate kao da ste navukli džak, odmah ćemo vas razuveriti. Izazovniji modeli sa dubljim dekolteom i oni koji prianjaju uz vaše obline, pokazaće dovoljno a opet ćete izgledati elegantno i stilizovano. Izaberite savršenu veličinu i model koji odgovara vašoj figuri i neće biti greške. Nekada je poenta baš u tome što kombinezon ima šire nogavice pa ne ocrtava baš svaku oblinu, a kada želite nešto drugačije i izazovnije onda birajte uže modele.

More Zašto je kombinezon tvoj novi OMILJENI komad odeće? Roze2 Zašto je kombinezon tvoj novi OMILJENI komad odeće?
Comments