Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Možda si sumnjičava, ali daj da te razuverimo. Da, do sada si probala mnoge pudere koji su garantovali sve i svašta, a korišćenjem svih njih si shvatila da je dobra prekrivenost moguća samo uz efekat maske. A šta je sa ružnim sjajem na licu? A isticanje finih linija i sitnih bora u koje se puder uvek uvuče? Zaboravi na sve te probleme sa puderima jer ćeš ovim biti zaista zadovoljna.

Luxe Cashmere Complexion 2 in 1 puder je tečan, a za razliku od pudera u kamenu, on se ne uvlači u pore, bore i sitne linijice na koži već ih u potpunosti prekriva. Čak i ako imaš neke sitne nesavršenosti na koži koje te tako nerviraju, ovaj puder će ih bez problema prekriti. Tako je, tvoj ten će biti ujednačen i besprekoran, a koža prosto savršena! Srednja moć pokrivanja garantuje odsustvo efekta maske, te se nećeš osećati teško i “izmalterisano”. Hvala nebesima!

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2017 05 08 3 Zašto je ovaj puder jedini koji želimo u svojim neseserima, sada i zauvek?

Ovaj puder je namenjen čak i devojkama koje imaju masnu i osetljivu kožu, a ono što je nas naročito oduševilo jeste taj osećaj hidriranosti i nežnosti – tvoja koža će biti baršunasta poput kašmira. Tu je i zaštitini faktor SPF 15 (jer znaš da je zaštita od Sunca “must” za tvoju kožu!) kao i simpatično pakovanje koje staje u svaku torbicu (da, to je jedini put kada ga zapravo nećeš brižljivo čuvati u neseseru za šminku, no, to je opravdano).

Dakle, uz samo jedan puder do savršenog izgleda kože i to bez filtera društvenih mreža? Da, tako je! Jesi li za?

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2017 05 08 2 Zašto je ovaj puder jedini koji želimo u svojim neseserima, sada i zauvek?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: Vesna Kojić

Ivana Tomić

Editors choice