Letnja nega kože mi je oduvek bila izazov, pa tako i ove godine polazim od stava da joj jednostavno moram obezbediti adekvatnu negu. Kada razmišljam o nezi kože lica tokom letnjih dana, negde mi je najvažnije da je zaštitim od sunca i da zadržim svežinu na licu. Postavlja se pitanje, kako imati i jedno i drugo u istom mahu? Otkrila sam posebnu Caudalie liniju za negu koja nosi naziv Polyhenol (C15+) koja čini i više od toga što sam u prvi mah i mogla poželeti. Evo u čemu je njena čar.

U pitanju je pravo antioksidantno blago u divnim pakovanjima. Linija koja se može koristiti tokom čitave godine ne smao tokom leta. Do sada sam imala priliku da iz pomenute isprobam fluid za lice, okoločnu kremu i serum.

Zvezda današnjeg beauty izveštaja je anti-wrinke defense serum i predstavlja prvi izbor kada je reč o letnjoj nezi kože lica. Ovaj serum je namenjen ženama koje ulaze u tridesete, a kako je moja koža prilično dehidrirana u poslednje vreme ovaj proizvod je došao kao pravi spas. Da li ste znali da polifenole iz semenki grožđa imaju 10.000 puta efikasnije antioksidativno dejstvo od vitamina E? Caudalie je još jednom spojio moć pirode i nauku. Na potpuno prirodan način ovaj serum neutrališe oksidaciju koju izazivaju slobodni radikali nastali usled UV zračenja, stresa… A serum u sebi sadrži najveću koncentraciju aktivnih sastojaka i zbog toga je u nezi kože lica nezamenljiv.

caudalie Zašto je serum NEOPHODAN u letnjoj nezi kože?

Dolazi u tamnoj staklnoj bočici zelene boje koja u sebi sadrži 30 ml blagotvorne formulacije. Serum nanosim na očišćeno lice u maloj količini svakodnevno. Prve promene možete uočiti već nakon nedelju dana. Koža je vidno osvežena i ima prirodan sjaj. Posebno je pogodan za sve one koji imaju osetljivu i suvu kožu lica. Pored seruma tu su i okoločna krema i fludi kao deo svakodnevne nege ali o tome nekom drugom prilikom.

caudalie serum Zašto je serum NEOPHODAN u letnjoj nezi kože?
Comments