Mnoge žene imaju dugu, burnu i ne tako uspešnu “vezu” sa maskarom. Možda zvuči smešno i neobično, ali zaista jeste tako. Maskara kao beauty proizvod je sastavni deo makeup torbice svake žene, te je većina nas koristi svakodnevno jer bez nje su trepavice maltene nevidljive!

Međutim, skoro je nemoguće naći formulu koja je postojana ceo dan, izgleda prirodno i ono što je najbitnije – ne slepljuje trepavice, ne pravi grudvice i ne kruni se nakon nekoliko sati nošenja! Priznajem, možda tražim puno…

Ipak, to ne znači da sam “digle ruke” i odustala od potrage, ali obzirom na to da se nove maskare na makeup tržištu pojavljuju svaki dan, retko koja mi baš privuče pažnju. Međutim, moj unutrašnji makeup alarm je zazvonio kada je beauty blogerski svet počeo da priča i hvali novu Maybelline Total Temptation maskaru obogaćenu ekstraktom kokosa.

Maskara. Sa. Mirisom. Kokosa! – Ova činjenica je sama po sebi bila dovoljna da sam poželela da je isprobam što pre – jer, hello, miriše na kokos, na more, na leto – ali to čak nije ni najbolji deo!

temptation maybelline 4 Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

Maskara sa ekstraktom kokosa zaista je novi #MustHave proizvod u beauty svetu, a evo i zašto!

Ono što me je osvojilo je kombinacija kvalitetne formule i odlične četkice!

Formula je nežna, jednostavna za nanošenje, ne pravi grudvice – što je važno kada želiš da naneseš još jedan sloj maskare, postigneš veći volumen kao i look nežnih, razdvojenih i gustih trepavica! Dugotrajna je, a opet jednostavno se uklanja sa trepavica na kraju dana.

Total Temptation maskara se najbolje nanosi ukoliko prvo pomeraš četkicu s leva na desno pri korenu trepavica. Tako ćeš dobiti volumen, a nakon toga povuci četkicu od korena prema vrhovima trepavica celom dužinom, kako bi ih dodatno produžila. Ukoliko želiš da naneseš još jedan sloj, nemoj da čekaš da se maskara na trepavicama potpuno osuši jer ćeš na taj način lakše “izgraditi” volumen koji želiš.

Comments