Hot topics

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

TEDx je najpoznatija konferencijska platforma na svetu. Do prošle godine TEDx konferencije u Srbiji su se održavale samo u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, međutim 2017. godine održan je prvi TEDx u ruralnoj sredini i to baš u Mokrinu. TEDxMokrin je doživeo veliki uspeh stoga se organizuje i ove godine 15. septembra, na već poznatoj lokaciji, u Mokrin House.

Tema ovogodišnje konferencije je “Budućnost postoji” odnosno “The Future exists”, a ono što ovaj događaj čini još zanimljivijim je činjenica da je i sama lokacija događaja, Mokrin House, primer futurizma u Srbiji. Način na koji živimo se drastično menja sve većim razvitkom tehnologije. Kakav će uticaj imati takva dinamična sredina na duge staze i kako će se naša buduća svakodnevica razlikovati od današnje. Ovogodišnji TEDxMokrin “The Future Exists” se fokusira na promene koje će se dogoditi u oblastima dizajna, tehnologije, zabave, obrazovanja, društvenog i građanskog života i mnogih drugih.

BBP 1217 e1536310436620 Zašto ne smeš da propustiš TEDxMokrin konferenciju?

“Danas retko ko budućnost vezuje za selo. Upravo zato TEDxMokrin za ovogodišnju temu bira futurizam jer tehnologija danas omogućava moderan život na selu. Iz tog razloga planiramo da okupimo ljude iz najrazličitijih polja koji će iz svojih uglova pričati o temama vrednih deljenja i to će činiti baš u ruralnoj sredini”, rekao je organizator TEDxMokrina, Ivan Brkljač.

Na ovogodišnjem TEDx-u možemo očekivati teme poput budućnost obrazovanja, budućnost čovečanstva, budućnost dizajna, a samo neki od do sada potvrdjenih govornika su Habib Lešević, Danijela Grubnić i Slavimir Stojanović Futro.

BBP 1172 e1536310519515 Zašto ne smeš da propustiš TEDxMokrin konferenciju?

Više informacija o govornicima kao i o samom događaju možete saznati na zvaničnom sajtu TEDxMokrin i Facebook stranici.

Sjajnu atmosferu sa prošlogodišnjeg TEDxMokrin-a možete videti na Facebook stranici Mokrin House-a kao i video samog događaja.

Karte za TEDx Mokrin “The Future exists” možete kupiti ovde i zbog tipa licence, mesta su vrlo ograničena, a cena karte je €30 ili 3500 dinara. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte organizatore TEDxMokrin-a.

Editors choice