Obnavljanje veze je iskušenje za svakoga i gotovo obavezno ljubavno iskustvo u životu. Otkrivamo zašto vam to nije potrebno, iz astrološke perspektive.

Ovan

Strast nije isto što i ljubav. U vama ima mnogo strasti, ali i imate i ogromne kapacitete za nežnost, brižnost i razumevanje. Ne želite to da protraćite sa nekim ko vam ne uzvraća na istom nivou. A strast možete ponovo pronaći u pravom ljubavnom odnosu. 

Bik 

Ne možete ga naterati da se promeni, ne možete mu pomoći, ne možete ga sačuvati od samog sebe. Zato radite na sopstvenoj promeni, pomozite sebi i sačuvajte svoje srce od povređivanja. 

Blizanci 

Razmišljate o bivšem, jer vam je dosadno. Ali to nije razlog da se igrate nečijim osećanjima (iako se rado poigravate sa svojim). Ima drugih načina da se zabavite i konstruktivno provedete svoje vreme. 

Rak

Ne dugujete bivšem drugu šansu. Setite se zašto ste prekinuli (ili kako ste odbačeni) i ne nasedajte na lepe reči i prazna obećanja. Dobrota vašeg srca vas vodi u probleme

Lav

Davanje druge šanse istrošiće vam svu pozitivnu energiju koju biste mogli da usmerite da nastavite dalje i pronađete kompatibilnog partnera. I opet će vam srce biti slomljeno. 

Devica 

Ne možete tražiti utočište u prošlosti, samo zato što se bojite budućnosti. Ovo se ne odnosi samo na povratak bivšem, već i na ponavljanje istog obrasca – ne ponavljajte prošlost, dajte šansu nečemu novom i nepoznatom. 

Comments