Ukoliko ne volimo da se obučemo od glave do pete u oversized, već volimo da nam makar deo tela bude “zategnut”, muške bokserice možemo kombinovati sa uskim majicama koje će pratiti siluetu torza i istaći naše grudi. Ako ipak, nekim danima kada pada kiša, kada dobijemo i kada zbog pritiska koji osećamo imamo utisak da nam se zidovi približavaju i želimo da nas ništa ne steže, možemo ih kombinovati sa širokim, raskopčanim košuljama ispod kojih ćemo obući crop top, ili čak i sa nekim oversized knitwearom.

Danska modna stilistkinja i influenserka, Pernille Teisbaek, nedavno je objavila sliku na kojoj nosi bokserice koje je dizajnirao modni kreator Thakoon Panichgul u okviru svog novog brenda “HommeGirl”. Ona ih je uparila sa glomaznim sakoom, belim papučama sa štiklom i majicom bez rukava. Sliku je nazvala “letnje odelo” i od tog trenutka muške bokserice postale su deo svačijeg letnjeg outfita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa)

Iako nas je jedan pogled na ovu sliku vratio u devedesete i scenu Aidana i Carrie kako u belim boksericama peru zube, Pernille je prva koja se išetala iz kupatila noseći ovaj modni komad. Njen stajling na ovoj slici je oštar i moćan i iako deluje effortless, sigurno to nije, jer treba promisliti pre nego što se u donjem vešu izađe na ulicu. Kada stilizujemo bokserice, trebalo bi da razmišljamo sa čim bismo mogli da ih ukombinujemo, a da naš stajling ni za trenutak ne natera nekog da se zapita da li smo mi to zaboravili da obučemo pantalone kada smo izašli iz stana. 

Naslovna fotografija: instagram.com/pernilleteisbaek/

Tamara Mladenović 

Comments