Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Zašto zove kad je pijan?

Zašto zove kad je pijan?

1/2

Zovu bivši, zovu sadašnji, a budući traže broj telefona. Pripiti, pijani, rastavljeni od pameti.

Nije pitanje zašto zovu, nego zašto im treba da se odvale da bi mogli da kažu proste stvari, kao što su volim te, nedostaješ mi, mnogo mi se sviđaš, kad ćemo da se vidimo.

Doduše, znaju da sastave i komplikovanije i ozbiljnije izjave, pa čak i bračne ponude.

Muškarci ne mogu da se nose sa emotivnim pritiskom u svakodnevnom životu. U smislu, da mi na njih vršimo emotivni pritisak, tražeći razmenu osećanja, razgovor o emocijama, saopštavanje o tome kako se osećaju. Ali ne mogu da se nose ni sa sopstvenim osećanjima, pa mnogo energije troše na potiskivanje.

A emocije postoje, gomilaju se i traže svoje. Traže legitimnost, traže ventil. Lakše im je da pobesne, nego da budu tužni. Radije će biti depresivni i sjebani, nego da se suoče sa svojim strahovima. Pokazaće vam nežnost i strast u krevetu i podeliti komplimente, ali vam neće vam reći koliko ih plaši to što im je toliko dobro sa vama, jer to otvara bujicu novih emotivnih tema, koje su još više zastrašujuće.

Žene su opušteno i prirodno u kontaktu sa svojim emocijama, prate sopstvene oscilacije i znaju im uzroke. Ne moraju da potisnu tugu i bespomoćnost da bi mogle da funkcionišu, nego najnormalnije pozovu prijateljicu, ižale se i iskukaju, onda istresu nos, umiju se i odu da urade nešto korisno ili barem neophodno. Ako procene da su suviše sjebane da bi funkcionisale, pre će se setiti da zveknu pola bensedina nego čašicu rakije.

 Zašto zove kad je pijan?

Ma zvaću je, nemam šta da izgubim

Muškarcima treba mnogo više anesteziranja logičkih i racionalnih funkcija mozga da bi otvorili ventil. Zato se nikad ne zadovolje čašicom, pa ni flašicom, nego piju sve dok im se ne podesi šifra za otvaranje blindiranih vrata sefa u koji trpaju sve što ne mogu da podnesu. I onda to pokulja napolje i oni moraju.

Moraju da vas pozovu i kažu ono što je od životne važnosti izgovoriti.

Oni koji potiskuju bes, moraju da biju ili da dobiju batine.

Sadisti, koji su inače duše kad su trezni, moraju da maltretiraju žene i decu.

Psihopate moraju… ma znate.

Psihološka struktura muškarca zahteva akciju, delovanje, intervenisanje. Neizbežnost partnerskog suživota sa ženama zahteva od njih da porade na svojoj ženskoj strani, da je otkriju, probude, upoznaju. A oni se groze toga, jer tu vrebaju osećanja. Preplavljujuća, zbunjujuća, koja zahtevaju prihvatanje, kontemplaciju, komunikaciju. Sve osim akcije.

Editors choice