Play Video

Podrška u životu je najvažnija, jer ona je naš stub koji nas čini stabilnim i pomaže nam da stojimo čvrsto, sa obe noge na zemlji. Uz pravu podršku koja je naš svakodnevni oslonac izazovi pred nama uvek su lakši, i štaviše, pristupamo im sa sigurnošću i samopouzdanjem. 

Sa mnoštvom poslovnih izazova na svakodnevnom nivou susreće se i naša poznata TV voditeljka i producentkinja Nina Radulović – koja nam je otkrila tajnu svog uspeha, a ona leži upravo u podršci koju Nina ima na svakom koraku, dok za sobom ostavlja sve što je prošla i nezadrživo grabi dalje. Uz pravi oslonac, kako i sama kaže, sve joj ide lako – jer je svaki korak na njenom putu udoban i lagan. A šta je to što joj pruža stabilnost koja joj je potrebna?

Svoju savršenu podršku Nina pronalazi u Skechers Arch Fit modelu patika, koji je kreiran od strane ortopeda nakon 20 godina prikupljanja podataka i 120.000 skeniranih stopala! Ovaj model patika osmišljen je sa ciljem da vašim stopalima pruži ultimativnu podršku, time što će smanjiti opterećenje i idealno rasporediti težinu. Njihov unutrašnji uložak je prilagodljiv vašem stopalu, dok spoljašnji đon obezbeđuje dodatnu stabilnost pri svakom koraku. Veoma su lagane i timeless, atraktivnog dizajna, namenjene ženama, muškarcima i deci, a lako se mogu kombinovati i uz raznovrsne odevne kombinacije. Skechers Arch Fit patike mogu biti vaš novi esencijalni modni aksesoar, koji odlikuje mrežasti materijal koji omogućava vašim stopalima da “dišu” i izdržljivi đon, a uz to su adekvatne i za pranje u veš-mašini. Nije ni čudo što ih možemo videti na Nini koja je takođe poznata i po svom istančanom, sofisticiranom ukusu!

U onim dinamičnim danima, u kojima ceo dan provodi na „na nogama“, Nina se oslanja upravo na svoj par Skechers Arch Fit patika – koje maksimalno smanjuju opterećenje i čine da se ona lagodno kreće sa lokacije na lokaciju. Bilo da je iza kamere ili ispred nje, ili pak uživa u aktivnom danu sa porodicom, Nina laganim koracima savladava sve izazove koji se nalaze pred njom i uvek je spremna za sve ono što joj novi dan može doneti.

Zato što razumemo da Nina nije jedina koja se susreće sa životnim i poslovnim izazovima i zato što i sami možemo da se smestimo u „njene cipele“, naša preporuka su komforne Skechers Arch Fit patike. Ove patike namenjene su svima onima koji vode dinamičan život i uživaju u svakodnevnim aktivnostima i izazovima, onima koji su spremni da uvek naprave prvi korak u nepoznato i potrče u zagrljaj neočekivanom. Ukoliko se pronalazite u ovim rečima, znate šta treba da učinite – pravac po svoj savršeni par!

nina 5 Zato što zna koliko je podrška tokom dana važna, voditeljka Nina Radulović nam otkriva svoju savršenu podršku

Svetski poznati brend Skechers je popularnost stekao zahvaljujući inovativnom dizajnu i udobnosti lifestyle obuće, a u njegovoj ponudi mogu se naći modeli patika za odrasle i decu. Obuća brenda Skechers dostupna je u 170 zemalja širom sveta, a odlikuje je veliki izbor različitih modela patika, koji se izdvajaju svojom siluetom, udobnošću, dizajnom i koloritom.

Skecher Arch Fit model patika možete naći u Skechers shopovima u Beogradu – u TC Delta City i TC Ada Mall, u Novom Sadu – u TC Promenada i Skechers shopu u Trg Slobode 2, u Nišu – u TC Delta Planet, kao i u BIG Fashion Outletu u Inđiji. Radi lakše pretrage Skechers i partnerskih prodavnica u kojima možete naći Skechers modele, posetite njihov veb-sajt.

Comments