Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“Grand prix powered by Banca Intesa” osme Beogradske nedelje dizajna pripao je britanskom studiju “Troika”, odnosno njegovom predstavniku Sebastienu Noelu (Sébastien Noël). Svečana dodela nagrada je upriličena u restoranu “Dijagonala”. Nastup Sebastiena Noela na trodnevnoj edukativnoj BDW konferenciji, koja je ove godine pratila temu inovacije, ocenjen je kao najavangardniji među predavanjima preko 30 svetski poznatih zvezda iz oblasti marketinga, arhitekture, brendinga, dizajna, mode, novih medija, filma, preduzetništva i kulture.

“Troika” je studio sa sedištem u Londonu koji su osnovali Eva Ruki (Eva Rucki), Koni Frejer (Conny Freyer) i Sebastien Noel. Poznati su po eksperimentalnom radu i projektima koji imaju interdisciplinarni pristup i kombinuju skulpturu, arhitekturu i savremene instalacije. “Troika” je izabrana da osmisli tri umetničke instalacije za britanski paviljon na Svetskom sajmu u Šangaju 2010. godine. Njihov rad istražuje ukrštanje racionalnog razmišljanja, posmatranja i promenljive prirode stvarnosti i ljudskog iskustva.
Sebastien Noel je posetioce ovogodišnje konferencije proveo kroz jedinstveni pristup u radu studija i predstavio brojne radove.

“Beogradska nedelje dizajna je ispunila sva obećanja. Inspirativan niz predavača je istovremeno pratio izvanredni osećaj gostoprimstva”, izjavio je Noel.

BDW 080613 9816 Zatvorena Beogradska nedelja dizajna

Zatvorena Beogradska nedelja dizajna

Poslednjeg dana BDW konferencije predstavili su se dizajner “Fiata 500 L” Virgilio Fernandez (Virgilio Fernàndez); čuveni francuski dizajner Kristof Pije (Christophe Pillet); norveški dizajner Torbjorn Andersen (Torbjorn Anderssen); švajcarska zvezda u usponu Adrijen Rovero (Adrien Rovero); slovenački arhitektonski studio “Dekleva Gregorič” i četiri predstavnika profesionalnog kluba za vodeće evropske dizajn i komunikacijske studije i agencije, Evropski dizajn lideri. Predavanja članova ovog kluba o grafičkom dizajnu na BDW konferenciji bila su samo uvod u večernju senzaciju – svečanu dodelu Evropskih nagrada za dizajn (EDA) koja je upriličena u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Zahvaljujući naporima TOS-a i Beogradske nedelje dizajna, posetioci iz celog sveta su imali priliku da prvi put u Beogradu upoznaju najostvarenije evropske kreatore u polju dizajna i komunikacija u 2012. godini. Titula agencije godine je pripala nemačkom studiju “Jager & Jager”, dok je holandski studio “Dumbar” osvojio nagradu za najbolji identitet kampanje koju su radili za holandsku organizaciju koja pruža pomoć obolelima od Alchajmerove bolesti.

Editors choice