Karakteristike horoskopskih znaka je dobro poznavati, jer tako možete poznavati osobine osobe koja vam se dopada te tu prednost iskoristiti u svoju korist. Ako, pak, to ne znate, mi vam danas skrećemo pažnju na neke karakteristike horoskopskih znakova kako biste znali da flertujete sa njima, ali i kako biste ih zaveli.

Ovan

Ovnovi su, pre svega, neverovatno seksualna bića, pa možemo reći da su u tome nezasiti. Oni očekuju od vas da načinite prvi korak, pa se zato ne nećkajte, već iskoristite prvu priliku da ih poljubite. Takođe, nemojte propuštati da im govorite koliko su neodoljivi i zgodni, jer Ovnovi prosto obožavaju ovu vrstu debata.

horoskopski znaci zavodjenje 1 Zavedite horoskopske znake na pravi način

Bik

Većina Bikova voli da uživa u samom procesu flertovanja, a naročito vole kada im se pažnja poklanja retkim, skupocenim poklonima koje niko drugi nema. Kada je o seksu reč, za Bikove je seks poput maratona, pa se oni ne zaustavljaju sve dok nisu potpuno zadovoljeni.

Blizanci

Blizanci obožavaju sukobe mišljenja, jer tako proveravaju koliko ste inteligentni, ali i elokventni. Zato budite slobodni da sa njima diskutujete do besvesti. Osim toga, Blizanci su avanturisti i veliki kreativci, što se naročito odražava tokom seksa. Zato i vole osobe koje su avanturisti i kreativci, pa se nemojte iznenaditi ako sa njima, između ostalog, budete imali pravi telefonski seks.

Comments