Čitanje dlana nije samo sjajan način da se zabaviš već i da zaviriš u svoju sudbinu jer, pa, zar ne želiš da saznaš šta te čeka? Spremna? Krećemo!

Linija života

Linija života je prva od tri najveće linije na tvom dlanu i predstavlja tvoje zdravlje kao i put kojim će tvoj život teći. Ali, za razliku od ustaljenog (pogrešnog) mišeljenja, ona ne određuje koliko dugo ćeš živeti. Ono što je zanimljivo, linija života zaista može da se menja u skladu sa tvojim zdravljem. Dubina linije života pokazuje sa kojom lakoćom ćeš se probijati kroz život. Ukoliko se ona grana naviše, to simbolizuje pozitivne promene koje će ti se desiti, dok grananje naniže može označavati nešto lošije aspekte. Potpuni prekid u liniji može značiti nesreću ili neku naglu promenu.

linija zivota Zaviri u svoju sudbinu: Kako da tumačiš linije na dlanu?

Linija glave

Linija glave, logično, simbolizuje sve tvoje mentalne sposobnosti – inteligenciju, intuiciju, snagu volje, pa čak i to kako primaš informacije. Talasasta linija simbolizuje kreativnost, blago zakrivljena linija je odraz idealizma, ali i radoznalosti, dok je sasvim ravna linija oznaka za materijalizam i praktičnost. Dužina linije glave određuje na koji način donosiš odluke i pokrećeš se na akciju što znači da si prilično impulsivna ukoliko imaš kraću liniju, dok oni koji imaju dužu liniju predstavljaju prave mislioce i analitičare. Duboka linija označava dobro pamćenje, dok plića simbolizuje slabu fokusiranost.

linija glave Zaviri u svoju sudbinu: Kako da tumačiš linije na dlanu?
Comments