Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Ova godina može se oceniti kao posebno značajna za Huawei – počela je obeležavanjem decenije poslovanja na srpskom tržištu, premijernim otkrivanjem simbola uspeha u srpskoj prestonici – prosvetljeni Huawei logo na vrhu jedne beogradske višespratnice. Osim toga, Huawei beleži značajne rezultate poslovanja i globalna partnerstva sa vrhunskim brendovima kao što su Leica, Porsche, Google, Microsoft, Intel i nakon svega, ostvarila još jedan u nizu uspeha koji je ujedno i simbol nezaustavljivog rasta i razvoja ovog kineskog giganta – otvaranje prve Huawei prodavnice u regionu.

Huawei Experience Store Zavirite u futurističku Huawei oazu

Huawei Experience Store je prva oaza Huawei proizvoda i gedžeta u regionu koja će korisnicima Huawei uređaja pružiti potpuno novo iskustvo, a naprednu tehnologiju i uređaje visokog kvaliteta učiniti još dostupnijim.

Generalni direktor kompanije Huawei, gospodin Jack Wei, izjavio je tim povodom: “Ovu jedinstvenu prodavnicu otvorili smo kako bi se približi svim našim kupcima, jer se oni približavaju nama iz dana u dan. To je ono što nas čini ponosnim. Huawei ima jaku želju da zauzme poziciju broj jedan u industriji mobilnih uređaja u svetu, a iza svega toga stoje ulaganja u tehnološka dostignuća, sofisticiran dizajn i saradnja sa najboljim partnerima širom sveta.”

Huawei Experience Store 2 Zavirite u futurističku Huawei oazu Huawei Experience Store 3 Zavirite u futurističku Huawei oazu

Kompanija Huawei, osim po izvrsnosti u oblasti savremenih tehnologija, poznata je po projektima društvene odgovornosti, a otvaranje prodavnice nije bio i jedini razlog ovog svečanog okupljanja.

Naime, u proteklih mesec dana, zahvaljujući kompaniji Huawei, svi zajedno nastojimo da uživamo u prisustvu naših najbližih, a potrudili smo se da budemo i uz one kojima je pomoć najpotrebnija tako što smo na zvaničnoj Facebook stranici Huawei Mobile, ispod videa poznate reklame ostavljali, i još uvek ostavljamo, komenatare uz #bepresent. Za svaki ostavljeni komentar Huawei donira 50,00 RSD humanitarnoj fondaciji “Budi human”.

Generalni direktor kompanije Huawei Jack Wei sa ambasadorom NR Kine Li Manchang i njegovorm suprugom Zavirite u futurističku Huawei oazu

Poznato je da je Aleksandar Šapić, legenda srpskog vaterpola i osnivač fondacije “Budi human”, odlučio da sve medalje koje je osvojio u svojoj sportskoj karijeri donira fondaciji kako bi se njihovom prodajom obezbedila sredstva neophodna za lečenje dece. U znak početka saradnje i kao poziv kompanijama da slede njihov primer, kompanija Huawei kupila je medalju sa posebnom simbolikom – bronzanu medalju sa Olimpijskih Igara u Pekingu 2008.

Jack Wei Aleksandar Sapic Li Manchang Zavirite u futurističku Huawei oazu

Događaju je prisustvovao veliki broj partnera, saradnika, medija i poznatih, među kojima su bili i glumac Aleksandar Radojičić, glumica Jelena Gavrilović i ambasadorka podbrenda kompanije Huawei, Honor, i poznata reperka Sajsi MC.

Aleksandar Radojicic Zavirite u futurističku Huawei oazu Aleksandar Sapic Zavirite u futurističku Huawei oazu

Editors choice