Platforma za onlajn donacije Superhero.rs, koja je lansirana u decembru 2021. godine, ovog proleća donosi novu kolekciju i saradnju sa mladom i talentovanom modnom dizajnerkom, Tatjanom Ostojić.

Kompanija Mastercard inicirala je ovaj vrlo inovativan način doniranja u saradnji sa humanitarnom organizacijom Nurdor, a posebno osmišljen modni brend, postao je važan deo novog koncepta doniranja.

Tatjana Ostojic Mastercard 1 Zavirite u Superhero kolekciju u saradnji dizajnerke Tatjane Ostojić i kompanije Mastercard

Na mrežama su se već uveliko izdvojili pojedini komadi iz ove kolekcije, koji su se istakli  zanimljivim krojevima i vrlo intenzivnim koloritom. Novi krojevi majica i dukseva, obogaćeni su novim printovima, a kolekcija ima i nekoliko potpuno novih fashion komada. 

Duksevi Super Red i Super Mint definitovno su favoriti, kao i crveni kišni mantil – Kryptonite, a ono što je posebno zanimljivo je da su u pitanju uniseks komadi. Superhero prvi put ima i haljinu – Super Silhouette.

Tatjana Ostojic Mastercard 3 Zavirite u Superhero kolekciju u saradnji dizajnerke Tatjane Ostojić i kompanije Mastercard

Superhero brend od samog početka vodi računa o kvalitetu materijala i izrade, kao i činjenici da sve bude proizvedeno u Srbiji. I ova kolekcija urađena je u ograničenoj količini, a dostupna je isključivo preko online shopa na sajtu superhero.rs. Sva prikupljena sredstva idu organizaciji Nurdor, ovoga puta sa posebnim fokusom –  opremanje i otvaranje vrata nove, do sada najveće Roditeljske kuće, koju je organizacija uspela da obezbedi uz pomoć donacija.

Nova kolekcija modnog brenda Superhero za proleće leto 2022. i dalje ima street fashion atribute, a modna dizajnerka Tatjana Ostojić, kojoj su u radu često inspiracija upravo superheroji, imala je zadatak da napravi komade koji će biti upečatljivi, moderni i nosivi.

Tatjana Ostojic Mastercard 2 Zavirite u Superhero kolekciju u saradnji dizajnerke Tatjane Ostojić i kompanije Mastercard

“Zahvalna sam ljudima iz kompanije Mastercard na pozivu za ovu zaista posebnu saradnju, kojima sam, pretpostavljam, skrenula pažnjiu svojiom prethodnom kolekcijom Super Charlie, u kojoj su mi glavna inspiracija bili superheroji i strip junaci. Kako je moj stil prepoznatljiv upravo po koloritu i futursitičkoj estetici, a neretko sam inspiraciju pronalazila u stripovima, Sci-Fi filmovima i superherojima, verujem da je to bio glavni razlog da baš mene izaberu za prvu dizajnirku Superhero kolekcije. I veoma sam ponosna na to”, kaže Tatjana Ostojić, koja inače živi na relaciji Beograd – Milano. U Milanu je završila prestižni Politecnico di Milano, a njen talenat primetila je i čuvena modna kuća Versace, te je 2019. i 2020. godine sa njihovim kreativnim timom radila na kreiranju nove linije Versace Jeans Couture.

Tatjana Ostojic Mastercard 4 Zavirite u Superhero kolekciju u saradnji dizajnerke Tatjane Ostojić i kompanije Mastercard

“Posebno smo ponosni na činjenicu da je na kolekciji ovog puta radila mlada srpska dizajnerka, sa vrlo prepoznatljivom stilom koji će doprineti da se Superhero brend dalje razvija i gradi. I za naredne kolekcije su nam u planu saradnje sa domaćim dizajnerima koje želimo da promovišemo i tako ovom projektu damo dodatnu važnu dimenziju. Uspeh prve kolekcije pokazao nam je da su upravo modne kolekcije ono što će korisnike vraćati na platformu i obezbeđivati konstantan priliv donacija za NURDOR, koje ovog puta imaju za cilj završavanje nove Roditeljske kuće”, izjavila je Milena Đorić Gudurić, direktorka Marketinga u kompaniji Mastercard. 

Značajan podatak je da je prva kolekcija je za samo nekoliko meseci prikupila blizu 4 miliona dinara za NURDOR. Superhero.rs je važan digitalni kanal kroz koji humanitarna organizacija NURDOR na održiv i jednostavan način, prikuplja sredstva za inicijative i aktivnosti kojima se bavi, kako bi pomogli lečenje i oporavak dece obolele od raka. 

Tatjana Ostojic Mastercard 5 Zavirite u Superhero kolekciju u saradnji dizajnerke Tatjane Ostojić i kompanije Mastercard

Superhero ambasadori za aktuelnu sezonu su: Marko Nastić, Zoe Kida, Boško Jakovljević, Mikri Maus, Ena Jović i ekipa Njuz.net.

Budimo superheroji i u samo nekoliko klikova  na superhero.rs. pomozimo mališanima obolelima od raka. 

Više informacija na: @mastercardrs i @nurodor_srbija

#bitinecijisuperheroj #neprocenjivo #budisuperheroj 

Comments