Sa jedne strane, tako jedva čekamo doček Nove godine, a sa druge strane, za to jedno veče se toliko namučimo koliko se nismo mučile cele godine. Prvo i najvažnije, gde ćeš i sa kim dočekati Novu godinu, a kada si taman rešila to pitanje, nameće se novo – šta ćeš zaboga da obučeš?! Priznaj, ovo dugo je čak još i gore od prvog! Ukoliko planiraš glamurozni doček, onda ti je potrebna i neka takva kombinacija, a mi ti danas predlažemo nekoliko njih u kojima ćeš se osećati poput prave boginje!

I got my red dress on tonight… Melanholično peva Lana Del Rej, a mi “krademo” njene stihove i za doček Nove godine biramo upravo vatreno crvenu haljinu. Neka bude jednostavnog kroja jer je boja sama po sebi upadljiva, a uz malo crvenog karmina ništa drugo ti nije potrebno. Osim toga, zar ne znaš za pravilo da u najluđoj noći moraš imati na sebi nešto crveno za sreću?

haljina 1 Zavodljive i seksi: Najbolje kombinacije za doček Nove godine

U noći kada čekamo Novu godinu, sve pršti od raskoši i bogate praznične atmosfere. Dočekujemo je sa velikim stilom, a zato su i dozvoljene neke ekstravagantnije kombinacije. Na primer, sjajni materijali i šljokice su sasvim u redu za ovo veče, pa čak i nešto veći, izazovniji dekolte. Nešto ovako?

haljina 2 Zavodljive i seksi: Najbolje kombinacije za doček Nove godine

Iako crnu nosiš svakog dana u godini pa misliš da bi to trebalo promeniti kada je reč o novogodišnjoj toaleti – ne, ne moraš! Crna je tako elegantna i tako otmena i zavodljiva da je sasvim dostojna toga da je nosiš i u ovoj ponekad “kič” večeri, a kako bi izgledala zanimljivije, ponesi haljinu zanimljivog kroja u kombinaciji sa seksi čarapama. 

haljina 3 Zavodljive i seksi: Najbolje kombinacije za doček Nove godine
Comments