Nije svako sposoban da se trajno veže i obaveže i da bude zadovoljan, a horoskop objašnjava mnogo toga – evo razloga zbog kojih ste mu privlačni, kao i onih koji će ugasiti njegovo interesovanje, sudeći prema njegovom horoskopskom znaku.

Ovan

On pre svega uživa u akciji, u naporu da vas osvoji, jer to mu omogućava da se dokaže i da pokaže ono najbolje. Sve dok mu omogućavate tu distancu, dok mu postavljate prepreke koje treba da prevaziđe, muškarac rođen u znaku Ovna biće dovoljno zainteresovan i shvataće vezu sa vama kao izazov. Ako prerano dopustite da vas osvoji i pokažete koliko ste zainteresovani, Ovan će radije tražiti novi izazov, nego da ulaže u razvijanje veze. Sa njim pale sve one taktike dopuštanja muškarcu da uživa u lovu,u kome ste vi nagrada koja mu izmiče, ako se valjano ne potrudi.

Bik

Bikovi su odani i brižni i potrebno je da ih mnogo izazovete, da biste izgubili njihovu naklonost. Ali, ako ste slobodoumni, ekscentrični, glasni i slobodnog ponašanja, to će ga ohladiti i oterati. Što znači da taj spoj ne bi ni mogao da uspe – ono što je deo vaše prirode i ekspresije, njega sablažnjava i odbija. On ima smisla za upadljivo i neobično, ali samo ako je u pitanju on sam – kada je u pitanju partnerka, ceniće sve one tradicionalne vrednosti, među kojima kulinarske vrline uopšte nisu od najmanjeg značaja.

horoskop 24 Zbog čega bi mogao da PRESTANE da vas voli, sudeći prema njegovom horoskopskom znaku

Blizanci

Oni su okrenuti ka sebi i zagledani u sebe, koliko god da su ekstrovertni. Njihov intelekt je željan istraživanja, raznovrsnosti i stalno mu je potrebno da bude stimulisan. Najbolji pokretač za Blizance je vaše interesovanje – budite radoznali, postavljajte mu pitanja i omogućite mu da radi ono što najviše voli, da govori o sebi, o svojim interesovanjima, da istražuje sebe i svoje dubine i da vam se predstavlja i razotkriva u svojoj fascinantnosti. Ali ako mu ispričate sve o sebi na prva tri sastanka, ne očekujte da će vas pozvati na četvrti. Budite misterija koju on stalno mora da razotkriva i iznova upoznaje – budite za njega sve žene u jednoj osobi i vaš je (dok vam ne dosadi).

Rak

Oni su stalno u ljubavi ili u oporavku od neke ljubavi. Vezuju se i prianjaju uz vas sve više i jače, kako vreme prolazi. Ako se povuku i udalje, to će biti samo zato što ste ih nečim povredili. Njihova ljuštura je krhka, njihovi manevri očigledni – oni stalno pokušavaju da se zaštite, jer su preosetljivi i ako niste veoma nežni i ne uložite punu koncentraciju u razumevanje njihove kompleksne prirode, velike su šanse da ćete ih povrediti nečim veoma duboko, a sasvim nenamerno. Oni sve doživljavaju lično i sve ih duboko pogađa. Možete se iskupiti uz mnogo izvinjavanja i romantičnih gestova (ljubavno pismo će ih istopiti) ali ako ste Raka povredili zaista duboko, neće vam dati drugu šansu.

Comments