Uvek tek kad sve prođe, znate šta ste izgubili i gde ste pogrešili. Neke stvari ćete lakše oprostiti bivšoj ljubavi, nego sami sebi. Zbog ovoga svaki horoskopski znak najviše žali, kad se seti svog ponašanja u prošloj vezi. 

Ovan 

Žao vam je što ste toliko brinuli o partnerovom mišljenju i što ste se toliko trudili da ispunite njegova očekivanja i prilagođavali. Shvatate da on nikada nije ni imao pravu priliku da vas upozna i utvrdi vašu stvarnu vrednost. 

Bik 

Žalite što ste trudili toliko više nego on. Prebacujete sebi što ste trošili toliko energije na nekoga ko nije hteo, umeo, mogao, da vam uzvrati na isti način, ili da se barem povremeno malo više potrudi. 

Blizanci 

Žalite što ste se toliko prepustili, ne obazirući se na svoje standarde i očekivanja. Naravno da ste se na kraju razočarali, trebalo je da odmah vidite sa kim imate posla, umesto da srljate u ljubav, samo zato da biste uživali u osećanjima. 

Rak

Žalite što ste ostali tako zatvoreni i tihi, što niste rekli sve što ste imali, što se niste više zauzeli za sebe, što se niste opirali, nego ste samo bili tužni i neshvaćeni. Pusitli ste da vas gaze i uzimaju zdravo za gotovo i to je vaša odgovornost, a ne partnerova. 

Lav

Žalite što niste verovali svom osećaju u startu. Znali ste da nešto nije u redu, imali ste taj hladan osećaj u stomaku, ali ste rešili da to osećanje ignorišete. I to nije prvi put da tako postupate. I zaričete se da više nećete ignorisati osećaj. 

Devica 

Žao vam je što ste uvek birali drugu osobu umesto sebe. Trebalo je da sebe stavite na prvo mesto, a tada bi i bivši partner naučio da vas više ceni, sada vam je to jasno. Pokušavate da uverite sebe da ste sebi zaista na prvom mestu i da tako treba da bude od početka, u sledećoj vezi. 

Comments