Da li nas to mikro naočare polako (ali sigurno) napuštaju? Da li im je “odzvonilo”? Da li smo rešile da se najzad vratimo u normalu i biramo aksesoare koji zapravo imaju smisla?

Da, da i da!

Ukoliko si (bila) ljubitelj mikro naočara za sunce, žalimo slučaj, ali ako si i sama jedva čekala da ovaj trend prestane da bude trend, dozvoljeno ti je da se raduješ sa nama!

Instagram je potvrdio – mikro naočare nisu više (toliko) IN, a na njihovo mesto dolaze prilično velike, ali i dalje prihvatljive veličine, naočare retro oblika sa takođe retro bojom stakala (žutom ili narandžastom) i upadljivim okvirima, a ova kombinacija detalja čini ove naočare savršenim statement aksesoarom koji sve više fashion devojaka bez razmišljanja kombinuje sa svojim svakodnevnim autfitima. S obzirom na to da volimo retro, nije ni čudo što su baš ove naočare osvojile srca modnih znalaca jer odišu duhom veselih sedamdesetih! Plus, svakako su bolje od mikro naočara jer zahvaljujući njima makar možeš stvarno da se sakriješ od radoznalih pogleda! Trendi aksesoar sa poentom? Yes, please!

Comments