Fraza “boho chic” je možda i previše korišćena do sada, ali kada smo pronašli ovu savršenu, linenu tuniku sa divnim detaljima na kragni, u radnji Max&Co, shvatili smo zbog čega ovaj trend opstaje i dan danas.

Tunika, koja doseže do kolena, idealan je komad za kombinovanje tokom prolećnih dana jer se može nositi i na farmerke, ali i kao haljina kada su temperature u termometru u višim podeocima. Mekan i lagan materijal, silueta i kroj koji odgovaraju svakoj građi, ovaj vrlo prilagodljiv komad sa sobom nosi onaj opušten osećaj laganih odevnih kombinacija koje uglavnom čuvamo za odmore i beg van metropola.

MaxCo 2 2 1 Želimo u svom garderoberu: Boho chic tunika i moderan način da je poneseš

Zašto nam je potrebna?

Tokom onih prolećnih dana kada prosto ne znaš šta da obučeš, tunika kao što je ova je veoma jednostavno rešenje tvojih problema. Osim toga, V-izraz kragna sa “pertla” detaljem ne samo da je čini vrlo chic komadom, već će učiniti da one, nešto niže devojke, vizuelno izgledaju više!

MaxCo 5 2 1 Želimo u svom garderoberu: Boho chic tunika i moderan način da je poneseš
Kako da je stilizuješ?

Farmerke su očigledan izbor kada je reč o kombinovanju ove tunike sa drugim odevnim komadima, ali predlažemo da izabereš par koji će imati neki zanimljivi detalj i pratiti liniju noge – nemoj birati zvoncara modele, kako ne bi izgledala kao da si pošla na maskembal čija je tema “Vudstok”.

Nama se dopao ovaj zanimljivi Max&Co par sa izbledelim “flekama”. Vikend kul vajb? Oh, da!

MaxCo 1 2 1 Želimo u svom garderoberu: Boho chic tunika i moderan način da je poneseš

Detalji su takođe bitni! 

Kada nosiš tuniku, trudi se da je kombinuješ sa torbom koja nije prevelika, a o ovome posebno treba da vode računa devojke nižeg rasta, kako ne bi delovale još niže. Dakle, pravilo je – ne opterećuj svoju figuru sa previše over-size komada. Tunika je već sama po sebi komad “slobodnog” i šireg kroja, tako da izaberi manju torbu koju možeš nositi u ruci.

MaxCo 4 2 1 Želimo u svom garderoberu: Boho chic tunika i moderan način da je poneseš

Što se obuće tiče, ako se odlučiš da tuniku upariš sa farmerkama, ako što smo to učinili mi, izaberi cipele sa platformom kako bi vizuelno izdužila figuru. Ipak, ako je poneseš kao haljinu ili sa šortsem, “dozvoljene” su i ravne cipele.

Posebno nam se dopada ovaj par Max&Co platformi sa zanimljivim detaljem kićanki.

MaxCo 3 2 1 Želimo u svom garderoberu: Boho chic tunika i moderan način da je poneseš

Ukoliko ti se dopao naš predlog i želiš da imaš neki (ili sve) od ovih komada, onda nikako ne propusti da posetiš Max&Co prodavnicu na Obilićevom vencu 26, u Beogradu!

I naravno, ne zaboravi da lajkuješ Facebook page svog novog omiljenog brenda i Instagram profil.

Total look: Max&Co
Foto: Vesna Kojić
Stilista: Aleksandra Zec
Šminka: Nadica Lekić

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments