Izazov ženske seksualnosti je u tome što žena u intimnom kontaktu daje sebe i prima muškarca. Muškarac samo daje. I to čak ne ni sebe, nego šalje svog atašea za ekstrateritorijalne odnose.

Izaslanik je opremljen potrebnim osobinama za davanje zadovoljstva – prodoran je i sposoban da u stanju prodornosti izdrži dvadesetak minuta. I to ga kvalifikuje za pitanja muško-ženskih ekstrateritorijalnih odnosa, smatraju muškarci.

Po njihovom, pošalješ crnca u rudnik i on tamo rmbači tvrdo određeno vreme (što duže, to bolje) i to je dovoljno ulaganja u taj posao. On udarničkim radom prokrči put, a vlasnica rudnika pokupi dijamant, dva i svi smo zadovoljni. Ako se još i potrudio oko lakšeg prodiranja u rudnik i sondirao teren pre iskopavanja, vlasnica rudnika se ima smatrati srećnom dobitnicom zlatnih listića, povrh onih par dijamanata.

large 24 Žena ženi: Da li užitak postižete ili mu se prepuštate?

Penis, prodirač, izaslanik i ataše, rudar udarnik u vlažnim i mračnim tunelima, to je uzrok ženskog zadovoljstva. Dok se vi koncentrišete da dostignete orgazam, on izdržava ubilački ritam, dok ne bude sigurno i evidentno da ste uspeli. Onda može i on… da se opusti.

Po jedan orgazam po glavi učesnika, molim lepo. Ionako su crkli dok im nije uspelo, pa sad dahću i drhtavim rukama napipavaju flašice vode pored kreveta, crkoše od rada.

Može li se orgazam postići, a da se postizač ne oznoji i ne precrkne od žeđi?

O, da. Ali taj se ne dostiže, njemu se samo prepustite.

Comments