5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Žene koje pre svega love materijalnu stabilnost, na zlom su glasu kod muškaraca koji nisu imućni. Oni drugi, previše se oslanjaju na svoju platežnu i kreditnu sposobnost, svesni da mogu da biraju među brojnim lepoticama, kojima treba baš to što oni vrlo transparentno imaju da ponude. Dobra kola, neograničen trošak u buticima, putovanja, vile i vikendice. Ima među njima pristojnih muškaraca, vrednih, odgovornih, sposobnih za duboka osećanja. Ali sigurno ih je mnogo manje nego onih kojima površnost i egocentričnost održava svest o materijalnom preimućstvu. Dakle, ponuda bogatih ili barem dovoljno imućnih muškaraca je ograničena.

Žena koje su u potrazi za njima, ima mnogo više, a sve dobro izgledaju, jer je to ono što prvenstveno nude na milionskom tržištu. One znaju da moraju da se takmiče sa velikim brojem svih ostalih cura, koje besomučno rade na svojoj formi, kako bi pružile pravu sliku nimfe koja se sunča na njegovoj jahti. Novac olakšava održavanje idealne forme, jer upošljava lične trenere, nutricioniste, frizere, kozmetičare, kreatore i plastične hirurge, zadužene za očuvanje i produživanje mladosti, vitkosti, vitalnosti i lepote.

A to znači da su joj njegovi milioni zaista potrebni. A potreban joj je i on, da ih stiče, da bi ona mogla da ih uloži u prezentaciju njegovog uspeha, bogatstva i prestiža. Tojest, sebe. I sve ono što ona smatra klasom, stilom, nivoom. I to je poštena razmena.

Pa, ako je on bogati prostak, a ona barbika, onda tigraste presvlake na sedištima limuzine, kristalni lusteri i gipsani anđeli na ružičastim tavanicama, mermerni kamini i podovi, pozlaćeni ramovi za slike, ogledala na tavanici spavaće sobe, a na podu medveđe kože. Ne zato što su to sami smislili, nego jer je stilista skontao šta se njima sviđa, a od love koju je zaradio otputovaće sa dečkom na Havaje, da se leči od stresa.

Ivanka Trump Žene i lova: Svi tvoji milioni bi mogli biti moji

Možda će ona imati sreće da ulovi nečije stare milione, koji su već izgradili gospodstven stil i život na visokoj nozi, pa će se vrlo brzo transformisati u pravu damu. Ali ako nema stvarnog damskog potencijala, neće joj uspeti.

Koja god sorta lovca na bogatstvo ona bila, zna se šta joj je činiti. Mora da se kreće u društvu u kome se okreće lova i mora odlično da izgleda. Poželjno je da bude foto-model ili manekenka, čija će pojava izazvati zavist među ženama i biti poput pečata na potvrdi o prestižu, među muškarcima.

Milione ne može loviti bilo ko. Morate imati milionske predispozicije. Toleranciju na bogataški prostakluk, koji je najčešća opcija na ovim prostorima i genetsku sklonost ka egzistenciji bez smislenog ličnog zalaganja.

Jer žene koje imaju talenat, strast, harizmu, lepotu, ambiciju – one same stvore svoje milione, a usput obično sretnu nekog ko im sasvim parira u tome, ko ima ciljeve i iskustvo u njihovom dostizanju.

I kome ne treba neko za prezentaciju i utrošak njegovog imetka, nego neko za život i ljubav u istoj ravni realnosti. Na nivou.

Aleksina Đorđević

Editors choice