5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Žene koje pre svega love materijalnu stabilnost, na zlom su glasu kod muškaraca koji nisu imućni. Oni drugi, previše se oslanjaju na svoju platežnu i kreditnu sposobnost, svesni da mogu da biraju među brojnim lepoticama, kojima treba baš to što oni vrlo transparentno imaju da ponude. Dobra kola, neograničen trošak u buticima, putovanja, vile i vikendice. Ima među njima pristojnih muškaraca, vrednih, odgovornih, sposobnih za duboka osećanja. Ali sigurno ih je mnogo manje nego onih kojima površnost i egocentričnost održava svest o materijalnom preimućstvu. Dakle, ponuda bogatih ili barem dovoljno imućnih muškaraca je ograničena.

Žena koje su u potrazi za njima, ima mnogo više, a sve dobro izgledaju, jer je to ono što prvenstveno nude na milionskom tržištu. One znaju da moraju da se takmiče sa velikim brojem svih ostalih cura, koje besomučno rade na svojoj formi, kako bi pružile pravu sliku nimfe koja se sunča na njegovoj jahti. Novac olakšava održavanje idealne forme, jer upošljava lične trenere, nutricioniste, frizere, kozmetičare, kreatore i plastične hirurge, zadužene za očuvanje i produživanje mladosti, vitkosti, vitalnosti i lepote.

A to znači da su joj njegovi milioni zaista potrebni. A potreban joj je i on, da ih stiče, da bi ona mogla da ih uloži u prezentaciju njegovog uspeha, bogatstva i prestiža. Tojest, sebe. I sve ono što ona smatra klasom, stilom, nivoom. I to je poštena razmena.

Pa, ako je on bogati prostak, a ona barbika, onda tigraste presvlake na sedištima limuzine, kristalni lusteri i gipsani anđeli na ružičastim tavanicama, mermerni kamini i podovi, pozlaćeni ramovi za slike, ogledala na tavanici spavaće sobe, a na podu medveđe kože. Ne zato što su to sami smislili, nego jer je stilista skontao šta se njima sviđa, a od love koju je zaradio otputovaće sa dečkom na Havaje, da se leči od stresa.

Ivanka Trump Žene i lova: Svi tvoji milioni bi mogli biti moji

Možda će ona imati sreće da ulovi nečije stare milione, koji su već izgradili gospodstven stil i život na visokoj nozi, pa će se vrlo brzo transformisati u pravu damu. Ali ako nema stvarnog damskog potencijala, neće joj uspeti.

Koja god sorta lovca na bogatstvo ona bila, zna se šta joj je činiti. Mora da se kreće u društvu u kome se okreće lova i mora odlično da izgleda. Poželjno je da bude foto-model ili manekenka, čija će pojava izazvati zavist među ženama i biti poput pečata na potvrdi o prestižu, među muškarcima.

Milione ne može loviti bilo ko. Morate imati milionske predispozicije. Toleranciju na bogataški prostakluk, koji je najčešća opcija na ovim prostorima i genetsku sklonost ka egzistenciji bez smislenog ličnog zalaganja.

Jer žene koje imaju talenat, strast, harizmu, lepotu, ambiciju – one same stvore svoje milione, a usput obično sretnu nekog ko im sasvim parira u tome, ko ima ciljeve i iskustvo u njihovom dostizanju.

I kome ne treba neko za prezentaciju i utrošak njegovog imetka, nego neko za život i ljubav u istoj ravni realnosti. Na nivou.

Aleksina Đorđević

Editors choice