4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Da li su žene odvažne, sklone riziku i avanturističkog duha, ili su samo površne, blesave i indoktrinirane idejom o princu na belom konju, koji se u ovom klipu pojavljuje u vidu simpatičnog momka u belom lamborginiju:

Neverovatno, zar ne? A koja je šansa da mi ne bismo potpuno isto postupile na mestu ovih devojaka?

I što je najluđe, dečko ni reč nije progovorio. One su sve same obavile. Izgovorile su sve prave rečenice, upozorile same sebe da ne treba da tek tako sednu u auto nekog potpuno nepoznatog, oklevale, vodile dijalog same sa sobom, tumačeći i prevodeći njegove gestove i na kraju uradile baš ono što su ih majke učile da nikad ne urade.

Nijedna verovatno ne bi ušla u neka manje besna kola, iz kojih ih gleda neko manje privlačno lice. Mada, ako bi taj govorio dovoljno šarmantno i ubedljivo, možda bi učinak bio isti.

146 Ženska reputacija: Lamborgini topi mozak

U ovom slučaju imamo samo jednu curu koja je odustala. I to možda samo zato što je bila sa drugaricom, koja je odmah pristala na vožnju, zauzevši jedino mesto u sportskom dvosedu, a ne zato što je prvo pomislila da je u pitanju neki psihopata. Da je imala prilike da pedesetak sekundi razgovara sama sa sobom, bez drugarice da je preduhitri, možda bi se i ona odvezla na kraju.

Nijedna nije dovela u pitanje njegovo gestikulisanje, odnosno, nije ga pitala da li je možda gluv, niti je stvarno pokušala da ga navede na razgovor.

Što govori u prilog ženskoj sklonosti da se usredsrede na suštinu. Lep momak u besnim kolima zove ih da se povezu sa njim. Slika koja se momentalno poklapa sa arhetipskom slikom muškarca (viteza, princa) koji se iznenada pojavljuje (na belom konju) i rešava stvari (odvodi ih sa sobom). Što je jedino što opravdava činjenicu da je svaka posle malo nećkanja uskočila u auto.

Dečko zaista deluje simpatično i bezazleno, pa možda u prilog ovom praznoglavom rizikovanju ide i ženska intuicija, koja nije registrovala opasnost.

A možda je ipak samo u pitanju ženska indoktriniranost romantičnim glupostima. Ili prosta računica – neko ko prijatno izgleda i vozi ovakav auto vredan je svakog rizika. Makar bio i gluv. I možda psihopata.

To što je savršeno čudno što im neko nepoznat iz auta trubi i maše i poziva ih na vožnju, nije ih navelo da posumnjaju na skrivenu kameru, koja se tako često krije iza savršeno čudnih situacija koje vam se iznenada događaju na ulici.

Koliko u očima žena vredi beli lamborgini, a koliko simpatično lice vozača, kad spremno zanemaruju osnovnu opreznost, osnovnu logiku i zdrav rezon? Ili žene naprosto i nemaju suviše mozga, kojim bi se opterećivale u situaciji kad romantični snovi iskaču iza ćoška i prepadaju nas poput manijaka u mantilu? Ili je u Holivudu po difoltu uvek sve moguće.

Izvor fotografija: www.dpccars.com, thesupercarkids.com

Aleksina Đorđević

Editors choice