#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Ženska reputacija: Lamborgini topi mozak

Ženska reputacija: Lamborgini topi mozak

Da li su žene odvažne, sklone riziku i avanturističkog duha, ili su samo površne, blesave i indoktrinirane idejom o princu na belom konju, koji se u ovom klipu pojavljuje u vidu simpatičnog momka u belom lamborginiju:

Neverovatno, zar ne? A koja je šansa da mi ne bismo potpuno isto postupile na mestu ovih devojaka?

I što je najluđe, dečko ni reč nije progovorio. One su sve same obavile. Izgovorile su sve prave rečenice, upozorile same sebe da ne treba da tek tako sednu u auto nekog potpuno nepoznatog, oklevale, vodile dijalog same sa sobom, tumačeći i prevodeći njegove gestove i na kraju uradile baš ono što su ih majke učile da nikad ne urade.

Nijedna verovatno ne bi ušla u neka manje besna kola, iz kojih ih gleda neko manje privlačno lice. Mada, ako bi taj govorio dovoljno šarmantno i ubedljivo, možda bi učinak bio isti.

146 Ženska reputacija: Lamborgini topi mozak

U ovom slučaju imamo samo jednu curu koja je odustala. I to možda samo zato što je bila sa drugaricom, koja je odmah pristala na vožnju, zauzevši jedino mesto u sportskom dvosedu, a ne zato što je prvo pomislila da je u pitanju neki psihopata. Da je imala prilike da pedesetak sekundi razgovara sama sa sobom, bez drugarice da je preduhitri, možda bi se i ona odvezla na kraju.

Nijedna nije dovela u pitanje njegovo gestikulisanje, odnosno, nije ga pitala da li je možda gluv, niti je stvarno pokušala da ga navede na razgovor.

Što govori u prilog ženskoj sklonosti da se usredsrede na suštinu. Lep momak u besnim kolima zove ih da se povezu sa njim. Slika koja se momentalno poklapa sa arhetipskom slikom muškarca (viteza, princa) koji se iznenada pojavljuje (na belom konju) i rešava stvari (odvodi ih sa sobom). Što je jedino što opravdava činjenicu da je svaka posle malo nećkanja uskočila u auto.

Dečko zaista deluje simpatično i bezazleno, pa možda u prilog ovom praznoglavom rizikovanju ide i ženska intuicija, koja nije registrovala opasnost.

A možda je ipak samo u pitanju ženska indoktriniranost romantičnim glupostima. Ili prosta računica – neko ko prijatno izgleda i vozi ovakav auto vredan je svakog rizika. Makar bio i gluv. I možda psihopata.

To što je savršeno čudno što im neko nepoznat iz auta trubi i maše i poziva ih na vožnju, nije ih navelo da posumnjaju na skrivenu kameru, koja se tako često krije iza savršeno čudnih situacija koje vam se iznenada događaju na ulici.

Koliko u očima žena vredi beli lamborgini, a koliko simpatično lice vozača, kad spremno zanemaruju osnovnu opreznost, osnovnu logiku i zdrav rezon? Ili žene naprosto i nemaju suviše mozga, kojim bi se opterećivale u situaciji kad romantični snovi iskaču iza ćoška i prepadaju nas poput manijaka u mantilu? Ili je u Holivudu po difoltu uvek sve moguće.

Izvor fotografija: www.dpccars.com, thesupercarkids.com

Aleksina Đorđević

Editors choice