Leti nosiš laganu i tanku odeću, a ne možeš da izbegneš da obučeš i osnovni donji veš – brushalter i gaćice su obavezne, a ako treba da izgledaš poslovno i pristojno, vrlo je neprijatno kad se donji veš ocrtava ispod odeće. Zato treba da izabereš dobar veš, ali korisni su i trkovi u izboru odeće – ocrtavanje veša možeš da zakamufliraš.

Lagani materijali koji se lepe za kožu – kao što je svila – nisu dobar izbor. Ali zato su farmerice, ili teksas suknja, kao i suknja od pamučnog platna sasvim u redu. Krut materijal se neće pripiti uz vaše obline i gaćice se neće ocrtavati.

Gore možete obući komotniju košulju, ili majicu sa kratkim rukavima, a ako odaberete majicu bez rukava, predeo grudi možete zamaskirati laganom maramom, ili čak glomaznim nakitom.

Još jedan trik koji možete biti koristan jesu materijali sa printom – šare će zamaskirati kritična mesta i ocrtavanje veša neće biti upadljivo. Takođe, ako vam je stomak otečen, ili nosite duboke gaćice, print će prikriti i jedno i drugo. Sigurno možete da pronađete neku šaru koja vam se sviđa, a koja je trenutno moderna – print je uvek u trendu!

Comments