Dame u godinama nemaju problem sa pronalaženjem muškaraca. Dapače, one su u prednosti. Imaju dovoljno iskustva da mogu da prepoznaju muškarca u najavi, da ga identifikuju u grupi i da ga odvoje. A znaju i gde da traže.

Ma samo vas zezam.

Matorke su jednostavno naučile da drže otvorene oči i da ne odbacuju ni jednog kandidata dok se ne pokaže da je totalni kreten, a na to ne treba dugo čekati.

Ako tražite muškarce, prevrćući svaki kamen, smučiće vam se sve ono što ume da izmili ispod kamena.

Neki kamenci znaju baš dobro da se foliraju da su muškarci, samo to ne prolazi kod nas, dama. Mi odmah vidimo foliranta, ali to ne znači da mu nećemo dozvoliti da misli da nas je obrlatio. Neka ga, neka mu raste ego, ako će usput da mu poraste i nešto drugo.

man looking at woman Ženski tripovi: Gde ste muškarci? (3. deo)

Potpuno odustajanje i ludački uporna nepokolebljivost imaju zajednički imenitelj. Potragu za muškarcima

Kad dovoljno dugo tražite, očekujete, nadate se muškarcu, zalećete se i razbijate glavu, a sve ono lepo i zanosno što doživite zapravo bude samo vaš trip, onda počnete da mislite da im niste pružile dovoljno šansi, jer nemoguće je da su svi kreteni, ili da vi nailazite samo na kretene. Tada počnete da spuštate kriterijume, dok kao jedini ne ostane ma dovoljno je da mi se malo sviđa.

A kad i ti što vam se malo sviđaju uporno nastave da budu kreteni, onda kažete sebi rezignirano jebiga, ne mora ni da mi se sviđa.

Odbacivanje svih kriterijuma i davanje šanse svakom ko se približi deluje kao očajnička taktika. Dok se ne pokaže da su i oni koji vam se ne sviđaju isto kreteni.

Onda odbacite i taktiku i ostanete očajni.

Gde su, pobogu, muškarci?

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments