Gledajući tinejdžerke oko sebe, vidim da su i one u potrazi za muškarcima. Stalno. I kad se čini da su pronašle ono što se zove mladalačka ljubav, to nije ona bajka kakvu zaslužuju, makar na kratko, najkraće.

Ako poljube nekog žapca, ispostavi se da taj, ne samo što nije napravio nikakav pomak ka transformaciji u galantnog princa, nego ne ume ni da se ljubi.

Ako poljube princa, on ih pogleda bolećivo svojim plavim očima i ode dalje, jer toliko princeza treba da usluži, sve samo njega čekaju, kao da je on jedini princ na dvoru… uh, izgleda da jeste.

Sve su devojke princeze, neke čak sa izraženim talentom ledene kraljice, a ponekad se ispostavi da je njihov jedini princeski talenat da padaju u nesvest i da pronalaze žapce.

Poneke Pepeljuge pronađu svoje prinčeve, ali nekako ostanu Pepeljuge, sivkaste i neprimetne u sjaju koji ih okružuje.

Čudno je to. Toliko princeza i Pepeljuga, a prinčeve možeš da nabrojiš na prste jedne ruke i da ti mali i domali prst ostanu neizbrojani.

Četrnaestogodišnjakinje pričaju o tome ko se s kim muva i ko je s kim u vezi, a kad ne možete da pohvatate konce priče, ispadne da je to zato što se svako sa svakim muva, a veze pucaju na sve strane i to zbog prevare, a dečaci koji im se sviđaju žele sa njima samo da budu u šemi, a ne da se zabavljaju.

Maze Ženski tripovi: Gde ste muškarci? (4. deo)

Žene, dame ili tinejdžerke, sve zavirujemo po ćoškovima istog lavirinta, gubimo se i vraćamo i ne pronalazimo gde se oni kriju.

Kako se uopšte uspostave neki parovi, koji opstanu više meseci, što je za tinejdžerske pojmove, ozbiljna veza?

Dečaci koji su glavni u društvu, sviđaju se svim devojčicama, oni najglavniji svima preotimaju cure i sve se kao nešto dešava, sve u šesnaest, ali umesto da se svi upare i da otkrivaju ljubav, dečaci jurcaju u pokušaju da ostvare nekakvo seksualno iskustvo, a devojčice pate i osećaju se odbačeno.

A da, i sa 14 umeju da zavape kad ću ja da nađem dečka,

što je samo dvadesetak godina udaljeno od gde su ti muškarci

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments