#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Žene ovu rečenicu često izgovaraju sa likujućom pakošću u glasu, tako da zvuči kao gde ste, pičke, a to što tako zvuči je samo zbog toga što one tačno to i misle.

Suviše se tu gorčine nakupilo, da bi propustile momenat da se narugaju muškoj slabosti.

Ovaj jetki komentar, obično se čuje kad je u toku neko kolektivno zezanje, u kome se muškarci junače, a onda padne neka ženska provokacija i oni svi zaneme. E, u tu nategnutu pauzu upada ženska sprdačina, a stvar prestaje da bude zabavna kad se šala približi istini.

Jaki su u grupi, jaki su na rečima. Ali gde su, kad se ponudi izazov?

Često ih nema ni kad se traži obična intervencija, koja je u normalnom svetu rezervisana za muškarce. Da se nešto prenese, preveze, iscima. Pa tako u kolektivu u kome ima jednako muškaraca i žena, možete da vidite kako žene reaguju i priskaču u pomoć, pomeraju stolove, guraju ormare i nose kutije, a muškarci se prave mnogo zaposleni.

woman looking lovingly at man Ženski tripovi: Gde ste muškarci? (5. deo)

Možda je zaista plemenu žena dovoljan samo jedan poglavica. A da li je dovoljno ono što je potrebno?

Onaj jedan koji priskoči, obično je i jedini pravi mužjak među njima i kao takav ima respekt svih žena, a ne manjkaju mu ni otvorene ponude, koje on sa dosta poštovanja odbija, jer je zauzet, a nije nimalo površan kad je pripadnost u pitanju.

Dakle, oni normalni su već zauzeti. Ostaju oštećeni, kojima možda treba popravka i reinstalacija uz mnogo ljubavi i pažnje i klinci, koji će možda dobro reagovati na vaš vaspitni uticaj. U najboljim slučajevima. U svim ostalim, ostaje nada da je možda neke oštećene moguće popraviti, a klincima pružiti priliku da odrastu, a tu su i poneki zauzeti, koji će diskretno pružiti svoje usluge usamljenoj ženi.

Generalno, muškarci jure za ženama, ali oni to čine haotično, kao loptica u fliperu, a žene tragaju za muškarcima. I koliko god temeljne bile, ponekad se umore, rezigniraju, dignu ruke od žmurki i postave retoričko pitanje:

Gde ste, muškarci?


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice